Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii în pericol? „Îi omori pe asemenea terenuri îngheţate”. Dumitru Dragomir, un car de nervi la adresa LPF: „Nu aş fi pus niciun meci în ianuarie”

Jucătorii în pericol? „Îi omori pe asemenea terenuri îngheţate”. Dumitru Dragomir, un car de nervi la adresa LPF: „Nu aş fi pus niciun meci în ianuarie”

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte LPF, sare în apărarea jucătorilor din Liga I şi spune că nu este normal, ca aceştia, să dispute meciurile pe asemenea terenuri îngheţate.

Dragomir, un car de nervi la adresa Ligii Profesioniste de Fotbal, care a permis disputarea meciurilor din Liga I în luna ianuarie, când terenurile sunt îngheţate şi vremea este nefavorabilă. Conform fostul preşedinte, jucătorii sunt puşi în pericol. 

Vinovaţi pentru că se joacă pe asemenea terenuri sunt cei de la Ligă. Cum să permiţi asta? Am văzut că e o luptă între FRF şi LPF. Le spun celor de la Ligă să o lase mai uşor cu pianul pe scări. FRF poate desfiinţa Liga în trei secunde, dacă nu mai semnează protocolul de colaborare. LPF nu trebuie să atace FRF. Există Comitet Executiv, acolo să-şi arate puterea. Dacă se întâmpla aşa ceva la mine…mă certam la cuţite cu Mircea Sandu, dar nu ieşeam din şedinţă fără să rezolvăm problemele. Noi nu ţineam duşmănie, mai ales pe tâmpenii. Să spună ce vor.. Să omorâţii jucătorii? Dacă se accidentează trei jucători de naţională, ce ne facem, cine răspunde? Suntem duşmanii propriilor interese” a declarat Dumitru Dragomir la Gold Fm.

„Sincer, e greu şi pentru arbitri pe terenurile astea, dar să vedem…unele echipe au fost sancţionate prea mult, mai ales primele trei, care au pierdut multe puncte importante…Eu în luna ianuarie nu aş fi pus niciun meci, chiar dacă mă împuşcau. Să se fi dat FRF de trei ori peste cap”, a conchis Dragomir. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare