Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Atletico pun tunurile pe arbitraj după înfrângerea cu Liverpool: ”VAR nu avea dreptul să intervină”. VIDEO cu faza contestată de madrileni

Jucătorii lui Atletico pun tunurile pe arbitraj după înfrângerea cu Liverpool: ”VAR nu avea dreptul să intervină”. VIDEO cu faza contestată de madrileni
Comentarii

Liverpool a reuşit să treacă de Atletico Madrid, pe Wanda Metropolitano, scor 3-2, în urma unei partide spectaculoase disputată între cele două formaţii.

Liverpool şi Atletico au disputat o partidă spectaculoasă, marţi seara, din care englezii au ieşit învingători. 3-2 au reuşit să se impună ”cormoranii”, după ce conduseseră cu 2-0, dar fuseseră egalaţi. Soarta partidei ar fi putut arăta complet diferit pentru jucătorii lui Klopp însă, după ce lui Atletico Madrid îi fusese acordat un penalty, în jurul minutului 80, cu Liverpool în avantaj.

La o lovitură liberă, Jota l-a dezechilibrat pe Gimenez în careu, iar jucătorii lui Simeone au izbucnit. Arbitrul a dictat penalty, însă a mers să consulte ecranul de la marginea terenului, pentru a analiza mai în detaliu faza. După zeci de secunde, centralul s-a răzgândit, considerând că Gimenez nu fusese de fapt faultat, şi a anulat decizia.

Jucătorii lui Atletico pun tunurile pe arbitraj după înfrângerea cu Liverpool

Madrilenii au fost revoltaţi de decizia centralului, care, din punctul de vedere al ibericilor, i-a costat un punct. După fluierul final, Rodrigo De Paul a contestat arbitrajul şi a afirmat că oficialii partidelor încă nu ştiu să folosească sistemul VAR.

Arbitrul decisese să dicteze penalty, fusese contact şi, în mod normal, când e contact, VAR nu are dreptul să intervină. Şi asta s-a întâmplat în seara aceasta. Nu ştiu dacă e bine sau rău, dar evident că eliminarea a decis partida. Astăzi au fost două echipe foarte bune care au făcut un meci spectaculos. Jucând aşa, va fi foarte greu pentru alte echipe să ne învingă”, a declarat Rodrigo De Paul.

Afla mai multe despre: champions leagueliga campioniloratletico madridatletico liverpoolrodrigo de paul 

viewscnt
Articole similare