Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Chelsea, dezamăgiţi după eşecul cu Barcelona: ”Ei l-au avut pe Messi, dar am fost şi ghinionişti”

Jucătorii lui Chelsea, dezamăgiţi după eşecul cu Barcelona: ”Ei l-au avut pe Messi, dar am fost şi ghinionişti”
Comentarii

Marcos Alonso spune că Chelsea s-a ridicat la nivelul Barcelonei, dar diferenţa a fost făcută de noroc. Fundaşul de 27 de ani spune că Chelsea putea scoate mai mult în această seară.

FC Barcelona a câştigat cu 3-0 returul cu Chelsea, după ce în prima manşă a fost 1-1. A fost o seară fenomenală făcută de Leo Messi, cu două goluri şi un assist. Marcos Alonso este însă de părere că Chelsea merita mai mult:

”Ei îl au pe Messi şi cred că au fost echipa mai bună, deşi am arătat că jucăm bine în ambele meciuri. Cred că dacă primeşti astfel de goluri uşoare şi ratezi atâtea ocazii este foarte dificil împotriva acestei echipe. Ştiam că au jucători de top şi nu putem să le dăm  spaţii, pentru că pot crea faze şi înscrie. Cred că şi dacă am fi fost mai norocoşi la primele două goluri.... am şi lovit bara de trei ori, am avut atâtea ocazii în cele două meciuri... au fost echipa mai bună, dar şi noi am fost ghinionişti. Cred că nu au fost foarte liniştiţi în prima repriză, dar noi am ratat multe ocazii. Ar fi putut fi 2-2 la pauză, dar a fost 2-0 şi, pe un stadion ca acesta, împotriva unei astfel de echipe, nu e uşor să revii”, a declarat Marcos Alonso după meci.

Afla mai multe despre: leo messichelseamarcos alonsofc barcelona 

viewscnt
Articole similare