Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Dinamo au prima promisă. Fanii DDB au pus în joc o nouă sumă consistentă pentru meciul cu Poli Iaşi

Jucătorii lui Dinamo au prima promisă. Fanii DDB au pus în joc o nouă sumă consistentă pentru meciul cu Poli Iaşi

Superliga

Comentarii

Dinamo – Poli Iaşi se joacă azi de la 16:30 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

„Câinii” au jucat pe prima ultimul meci din play-out, cu Astra Giurgiu. Fanii DDB le-au răsplătit succesul cu 15.000 de euro.

Aceeaşi sumă au pus-o la bătaie şi pentru meciul de azi.

Dinamo, primă de 15.000 de euro la meciul cu Poli Iaşi

"Rezistăm, dacă vrem să existăm! Unde sunt dinamoviştii de bine!? Am depăşit împreună o perioadă critică, în care DDB a fost sfâşiat din toate părţile. Înfrângerile au scos la lumină ura celor care îşi doresc cu disperare să eşuăm, doar pentru a putea spune: 'Vedeţi!? V-am zis că suporterii nu pot!' La greu suntem singuri!

Au început să vină victoriile şi dintr-o dată s-a făcut linişte, este atât de neobişnuit pentru noi! De o săptămână încoace nu ne mai atacă nimeni. Susţinută de suporteri, echipa a câştigat două meciuri la rând şi lucrurile par să se îndrepte.

„Echipa nu şi-a revenit din senin, ci pentru că DDB a făcut ce trebuie!”

Unde sunt dinamoviştii milionari!? Unde sunt dinamoviştii de succes!? Ce fac dinamoviştii celebri!? Cu ce îşi ajută clubul toţi dinamoviştii de bine!? Dinamo are nevoie acută de bani! Vorbele nu ajută la deplasări, nu plătesc cheltuieli, nu achită rate şi nici prime. Echipa nu şi-a revenit din senin, ci pentru că DDB a făcut ce trebuie!

În play-out se joacă pe viaţă şi pe moarte, adversarii oferă prime imense, iar Iaşul va lupta astăzi în disperare, pentru că victoria cu Dinamo e ultima lor şansă de salvare! Astăzi le-am promis alţi 15.000 € băieţilor şi noi! Intră şi cumpără măcar 1 bilet, te rugăm!", se arată pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Dinamo trage tare sub comanda lui Dusan Uhrin pentru a se salva de la retrogradarea în eşalonul secund! Echipa este pe locul 14, cu 21 de puncte. 

Afla mai multe despre: dinamodusan uhrinpoli iasi 

viewscnt
Articole similare