Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Dinamo, avertisment sumbru: "Insolvenţa e moartea fotbalistului din punct de vedere financiar!"

Jucătorii lui Dinamo, avertisment sumbru: "Insolvenţa e moartea fotbalistului din punct de vedere financiar!"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a intrat în insolvenţă din cauza problemelor cu banii de la club, iar Vasile Maftei, om care a trecut prin această procedură la CFR Cluj, a vorbit despre ce-i aşteaptă pe jucători. Maftei a spus că "insolvenţa e moartea fotbalistului" din punct de vedere financiar. Jucătorul are şi acum de recuperat bani de la CFR Cluj.

"Insolvenţa e moartea fotbalistului!". Reacţie dură după ce Dinamo a intrat în insolvenţă

Dinamo se zbate de ani buni pentru a se menţine pe linia de plutire din cauză că nu a găsit niciun investitor capabil să redreseze situaţia. A apelat din nou la procedura de insolvenţă pentru a rămâne în viaţă, după ce a mai trecut prin acest proces în urmă cu câţiva ani. Vasile Maftei are coşmaruri cu insolvenţa de pe vremea când îmbrăca tricoul CFR-ului, care la rândul său a fost în insolvenţă.

Fostul căpitan din Giuleşti a spus că insolvenţa e moartea fotbalistului din punct de vedere financiar şi i-a avertizat pe jucătorii lui Dinamo că e greu să mai recupereze vreun ban din cei care nu le-au fost daţi până acum: "Din păcate această lege a insolvenţei este moartea fotbalistului din punct de vedere finaciar. Pentru că sunt contracte de activitate sportivă şi este foarte greu să mai iei din datorii, să mai încasezi ceva. Nu ar fi trebuit să existe în România echipe din prima ligă care să fine în insolvenţă. Din păcate, mergem din mai rău în mai rău", a spus Vasile Maftei.

Vasile Maftei a jucat la CFR Cluj pe vremea când echipa din Gruia era în insolvenţă şi nu şi-a recuperat din banii pe care nu-i primise la timp. Fostul fundaş a jucat la CFR Cluj între 2011 şi 2014.

Afla mai multe despre: vasile mafteidinamoinsolventa 

viewscnt
Articole similare