Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Dinamo, din nou victimele lui Cornel Dinu după înfrângerea cu Viitorul! "Prostia şi lăcomia în fotbal se plătesc"

Jucătorii lui Dinamo, din nou victimele lui Cornel Dinu după înfrângerea cu Viitorul! "Prostia şi lăcomia în fotbal se plătesc"
Comentarii

Cornel Dinu i-a criticat din nou pe dinamovişti, după ultima înfrângere suferită de echipa antrenată de Adrian Mihalcea. Simbolul dinamovist a încercat să identifice cauzele jocului slab făcut la Ovidiu.

VIDEO | Viitorul - Dinamo 1-0 (Ghiţă 17)

„Când ajungi să crezi că poţi construi la mijloc şi pune mingi folositoare pentru atacanţi cu Grigore, Răuţă, Sin şi eterna condamnare că prostia şi lăcomia în fotbal se plătesc… E vorba de Şerban… Mai bine încerci să-l prinzi pe exploatatorul Negoiţă în rotativa de intrare în hotelul Rin, ca în filmul lui Coppola cu Al Pacino familist convins, Naşul 2. Diferenţa a fost făcută de o reluare la un corner a lui Ghiţă de lângă expectativa doar cu numele de apărători a lui Popescu şi Grigore, ultimul preferat la mijloc, dar dovedindu-se că nu-i de-acolo.

Chiar dacă la începutul celei de-a doua reprize Dinamo a părut că presionează construcţia incipientă adversă, echipierii lui Gică Hagi au pus stăpânire pe posesie în majoritatea timpului, valsând cu mingea la picior şi prin pase pe lângă mai mult jaloanele ca mobilitate ale blestematului fără vină Adi Mihalcea”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Dinamo a rămas ultima în playout, după al cincilea eşec din tot atâtea meciuri. Echipa lui Mihalcea a început promiţător la Ovidiu, însă Grigore a ratat de puţin poarta. Viitorul nu a avut nevoie de prea multe ocazii pentru a marca. Ghiţă l-a învins pe Straton şi a adus echipa lui Hagi în avantaj. Dinamo a forţat egalarea până la pauză, dar Sorescu a ratat incredibil din 5 metri. Cea mai bună şansă de 1-1 a avut-o Fabbrini după o oră de joc. Bara i-a salvat pe elevii lui Hagi. În final, constănţenii puteau pune definitiv capăt emoţiilor, dar Artean şi Chiţu s-au întrecut în ratări. Nu a mai contat, iar Viitorul - Dinamo s-a terminat 1-0.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamoviitorul 

viewscnt
Articole similare