Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Dinamo îşi asumă vina: "E un dezastru. Ne e ruşine să mai ieşim pe stradă. Parcă Astra trebuia să câştige azi"

Jucătorii lui Dinamo îşi asumă vina: "E un dezastru. Ne e ruşine să mai ieşim pe stradă. Parcă Astra trebuia să câştige azi"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Astra Giurgiu, în etapa a XXVI-a a Ligii I. De la instaurarea sistemului de play-off-play-out, în 2015, este pentru prima oară când Dinamo ratează calificarea în lupta pentru titlu.

"E un dezastru pentru noi. Nu credeam că se va ajunge aici. Dacă vrei să intri în play-off, nu poţi să joci aşa slab finalurile de meci. Nu e vorba de ghinion, asta ne e valoarea. Nu am avut orgoliu de fotbalist azi.

Parcă cei de la Astra trebuiau să câştige meciul, nu noi. Mi-e ruşine să mai ieş pe stradă. Măcar ne-a rămas Cupa. E o seară neagră pentru noi" - a spus Dan Nistor la Telekom Sport. 

"Este o ruşine pentru noi această clasare. Nu am prins play-off-ul şi e doar vina noastră. Noi am fost pe teren. Cei de la Astra au fost mult mai inteligenţi pe teren. Nu am cuvinte ca să descriu. Asta ne este valoarea" - a spus Sergiu Hanca la Telekom Sprot. 

Afla mai multe despre: astraliga 1dinamodan nistor 

viewscnt
Articole similare