Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Dinamo speră încă la playoff: ”Atât timp cât avem şanse matematice sunt optimist”

Jucătorii lui Dinamo speră încă la playoff: ”Atât timp cât avem şanse matematice sunt optimist”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo şi Sepsi au remizat sâmbătă seara, scor 0-0, în Ştefan cel Mare. Meciul nu a avut foarte multe ocazii, ambele echipe fiind afectate de gerul şi suprafaţa grea de joc. Dinamo a anunţat că vor porni încălzirea din gazon, iar, deşi aceasta a funcţionat, terenul tot nu a fost conform cu standardele fotbalului din secolul 21.

Dinamo a reuşit doar o remiză acasă, împotriva Sepsi. Formaţia din Sf. Gheorghe a plecat cu prima şansă, aflându-se pe locul 4 în Liga 1, faţă de Dinamo (locul 11), dar baieţii lui Leo Grozavu au fost dominaţi de ”câini”. Într-o partidă cu puţine ocazii de gol, niciuna dintre echipe nu a reuşit să se impună la finalul celor 90 de minute. Imediat după meci, mijlocaşul Paul Anton şi fundaşul Ricardo Grigore au discutat despre joc.

”Nu am reuşit să înscriem, astăzi am avut în faţă o echipă foarte bună, o echipă agresivă care din punct de vedere defensiv a stat foarte bine. Nici terenul nu ne-a ajutat, a fost un teren impracticabil. Mai sunt şapte etape, încă mai sunt destule puncte în joc. Ne vom agăţa până la final. Atât timp cât avem şanse matematice sunt optimist”, a declarat Anton după meci

”A fost un meci dificil cu o echipă agresivă, o echipă bună. Ne bucurăm că nu am primit gol, dar din păcate nu am putut înscrie, aveam nevoie mare de cele trei puncte. Normal că ne gândim la play-off, de aceea venim să ne antrenăm, să jucăm, să ajungem în play-off, să ajungem cât mai sus. S-au mai rezolvat din probleme, nu prea au mai fost discuţii despre bani, dar să vedem ce va fi pe viitor. DDB a anunţat că mai e nevoie de 800 de mii pentru a obţine licenţa. E o sumă destul de mare, dar sper din tot sufletul să facă tot posibilul să o obţină şi să salveze clubul”, a mai adăugat Ricardo Grigore, cu un ton optimist pentru viitor.

Timpul se scurge pentru Dinamo. Au mai rămas 7 runde până la playoff, iar formaţia din Ştefan cel Mare are nevoie de victorii pentru a se califica. ”Câinii” se află la 7 puncte de ultimul loc de playoff, iar, cu mai multe prestaţii ca aceasta, nu vor reuşi să termine în top 6. Dinamoviştii nu au jucat rău, dar echipa are nevoie de victorii, iar la momentul actual nu pare că le poate obţine în mod consecvent.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştisepsi oskliga 1 

viewscnt
Articole similare