Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Dinamo sunt cu moralul la pământ: „Nu ne trezim. Pierdem din turaţie”

Jucătorii lui Dinamo sunt cu moralul la pământ: „Nu ne trezim. Pierdem din turaţie”

Superliga

Comentarii

Farul s-a impus, fără emoţii, pe teren propriu împotriva formaţiei Dinamo, scor 3-0.

Farul Constanţa nu a avut probleme cu Dinamo şi a câştigat partida cu 3-0. 
 
După meci, Farul Constanţa este pe locul 4, cu 11 puncte. În timp ce, Dinamo este pe locul 11, cu 6 puncte. 

„A avut o execuţie incredibilă adversarul de azi, Betancor. Suntem puţin cu experienţă, jumăte din ei nu au jucat nici la Liga 2. Cei de la Viitorul au un nucleu format de mai mulţi ani. Noi suntem o echipă în formare. Va fi foarte greu dacă nu se ridică interdicţia transferurilor. Nu ne văd bine. Nu pot spune că nu ne ies lucrurile.. dar azi am pierdut. Avem şase puncte, dar de la etapă la etapă pierdem din turaţie.

Trebuie să se facă toate eforturile pentru a se ridica interdicţia, altfel ne va fi foarte greu. Doar Anton mai are memoriu. Restul toţi suntem aici cu sufletul şi dăm totul. Sper să ne trezim. Nu este aceasta faţa lui Dinamo. Tinerii trebuie să crească şi noi să îi ajutăm”, a declarat Răuţă după meci.

”Nu ştiu ce poate fi mai rău”

După meci, Ricardo Grigore a analizat prestaţia sa şi a colegilor săi şi a mărturisit: „Ne aşteaptă un meci greu cu cei de la Argeş. Viitorul are jucători de calitate, dar nu sunt greu de oprit..  Au avut execuţii frumoase azi. E o seară neagră pentru noi. Asta este situaţia trebuie să ne adaptăm la fiecare meci. Cei tineri trebuie să prindă încredere. Este o şansă pentru toată lumea să demonstreze că poate juca la Liga I.

Eşanu, nu suntem supăraţi pe el, are de învăţat şi ca şi noi. Dar ne-a salvat de atâtea ori! Să nu uităm! Nu ştiu ce poate fi mai rău. Momentan nu e presiune. Nu retrogradăm acuma. Mai este mult de jucat şi sper să schimbăm multe”. 

Afla mai multe despre: dinamofarul constanta 

viewscnt
Articole similare