Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui FC Botoşani, nemulţumiţi după ce echipa a înregistrat al patrulea egal consecutiv! ”Suntem îngrijoraţi pentru că nu vine o victorie!”

Jucătorii lui FC Botoşani, nemulţumiţi după ce echipa a înregistrat al patrulea egal consecutiv! ”Suntem îngrijoraţi pentru că nu vine o victorie!”

FC Botoșani

Comentarii

CS Mioveni a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1.

Au marcat: Garutti ’60 / Racoviţan ‘90+1. În minutul 89, FC Botoşani a ratat un penalty prin Sila. Chiar dacă Botoşani a înregistrat o singură înfrângere în acest campionat, echipa are 6 rezultate de egalitate în 13 partide. 

Fundaşul moldovenilor, Alin Şeroni, a recunoscut că egalurile consecutive o afectează pe FC Botoşani, chiar dacă echipa lui Valeriu Iftime este pe locul 4 în clasament. 

”Suntem îngrijoraţi pentru că nu vine o victorie!”

“Am ratat şi un penalty, e un punct meritat, pe ansamblul jocului. Azi n-am avut atitudine aşa cum aveam la fiecare meci, ei au fost mai agresivi şi au reuşit să ne surprindă. O serie de patru egaluri, nu e bine pentru noi. Mai bine pierzi două meciuri şi câştigi două. Mergem înainte, ne aşteaptă un meci foarte complicat cu Farul Constanţa. Suntem îngrijoraţi pentru că nu vine o victorie. Presupun că o să fie altă atmosferă, în vestiar şi la antrenamente. Cu egalurile astea nu e OK. E foarte greu fără Marius Croitoru, dar l-am auzit din tribună de parcă a fost pe bancă“, a spus Alin Şeroni.

De asemenea, Bogdan Racoviţan a scos în evidenţă că seria de egaluri trage echipa în jos. 

“Putem să spunem că am salvat un punct, pentru că am dat gol la sfârşit. E bine că n-am pierdut. Din păcate, nu reuşim să câştigăm. Trebuie să avem încredere în noi şi sunt sigur că vor veni şi vremuri mai bune. Nu pot să zic că jocul este cel pe care ni-l dorim, putem să jucăm mai bine. Trebuie să muncim mai mult şi să arătăm. Bineînţeles că ne trage în jos seria egalurilor, dar e important că nu pierdem. Sunt sigur că va veni şi victoria”, a spus Bogdan Racoviţan.

Afla mai multe despre: botoşani-mioveni-şeroni-liga 1 

viewscnt
Articole similare