Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui FC Viitorul au rămas cu un gust amar după acest sezon: „A fost totul atipic. Ne pare rău”

Jucătorii lui FC Viitorul au rămas cu un gust amar după acest sezon: „A fost totul atipic. Ne pare rău”

Superliga

Comentarii

Sepsi a câştigat duelul cu FC Viitorul şi va juca în preliminariile Conference League, scor 1-0.

Sepsi intră în turul doi Conference League, la fel ca FCSB şi CS U Craiova. 

Jucătorii lui Viitorul au fost dezamăgiţi de rezultatul meciului şi promit că se vor revanşa sezonul viitor. 

Carlo Casap, jucătorul lui Viitorul, a declarat după meci: „A fost o oportunitate pentru noi. A fost un sezon lung şi dificil. Asta este, suntem sportivi şi capul sus. Ne pregătim pentru sezonul viitor şi pentru ce urmează. Ne ajutau colegii care au liber, dar asta este. Am pierdut azi. A fost ghinion la golul lor, dar ei avut ocazii mai multe ca şi noi.

Am încercat să întoarcem scorul dar nu s-a putut. Cât despre mine, am avut parte de un start bun de sezon, după m-am accidentat, dar acum am revenit şi sunt pregătit să dau ce am mai bun. Obiectivul meu este să fiu sănătos şi să am un sezon lung”.

„Au fost multe schimbări la echipă, noi am fost obişnuiţi cu un alt stil de joc, a venit un alt antrenor, alţi jucători”

Andrei Artean, vizibil supărat că echipa sa a pierdut acest meci a declarat după meci: „Ne pare rău că am pierdut acest meci. Au fost două reprize opuse. Ne-au surprins. Am avut şi noi o bară şi cred că scorul egal era mai echitabil. Puteam să salvăm acest sezon cu o victorie. Era ca şi cum am fi jucat în play-off. Eu zic că era totul diferit dacă marcam atunci, i-am simţit mai temători. Era presiune mai mare pe ei dacă pierdeau.

A fost un sezon atipic. Au fost multe schimbări la echipă, noi am fost obişnuiţi cu un alt stil de joc, a venit un alt antrenor, alţi jucători. Acum speră să intrăm la anul în play-off. Suntem încrezători pentru următorul sezon, suntem profesionişti şi trebuie să ne adaptăm”.

CFR Cluj, campioana României, va evolua în preliminariile Champions League (turul I).

Afla mai multe despre: viitorulsepsiandrei artean 

viewscnt
Articole similare