Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui FC Voluntari sunt nemulţumiţi de atitudinea adversarilor: „Cei de la Chindia au stat doar pe jos, nu le face cinste a doua repriză”

Jucătorii lui FC Voluntari sunt nemulţumiţi de atitudinea adversarilor: „Cei de la Chindia au stat doar pe jos, nu le face cinste a doua repriză”

Superliga

Comentarii

Jucătorii lui FC Voluntari au fost supăraţi după înfrângerea suferită, în deplasare, cu Chindia Târgovişte, scor 0-1.

Ionuţ Balaur a fost nemulţumit de stilul de joc prestat de Chindia, care, în opinia jucătorului, „au tras de timp”.

„Nu este un rezultat corect. Cred că minin un punct trebuia să scoatem azi. A doua repriză ne-a aparţinut în totalitate. Am avut ocazii bune, dar nu am reuşit. A doua repriză nu s-a jucat deloc, doar s-a simulat. Noi am încercat să jucăm. Ei doar au tras de timp şi au jucat pe jos. E păcat.. Noi vrem să jucăm fotbal. Eu le cer arbitrilor să lase jocul şi să jucăm mai dur. Am avut şi eu contacte dure dar suntem bărbaţi nu trebuie să stai să te plângi. Lumea se uită să vadă fotbal.. Nu cred că a doua repriză le-a făcut cinste.

Prea mult au simulat, au stat pe jos. Ok, şi-au îndeplinit obiectivul.. asta da.. Scopul scuză mijloacele, ce să mai zic? Noi am pregătit meciul într-un anumit fel, ei fiind în avantaj au făcut pasul în spate, dar, azi, nici o ocazie nu a intrat la noi. Ei au avut doar un şut pe poartă şi acela a fost golul. Aşa este şi în viaţă, uneori câştigi, uneori pierzi”, a mărturisit  după meci, Balaur.

Ion Gheorghe, fotbalistul lui Voluntari a mărturisit după meci că îşi înţelege adversarii: „Există un sentiment de dezamăgire. A fost un meci greu. Prima repriză am fost cam crispaţi.. Am intrat în jocul lor.. Am încercat să jucăm unde au lăsat ei spaţii libere, dar nu ne-a ieşit nimic. Au tras de timp da.. dar în Ligă 1 aşa e când aperi un obiectiv.. ei îşi doresc calificarea în obiectiv şi e normal că au tras de timp.. La noi în play-out va fi greu.. Fiecare punct şi meci va conta”.

Afla mai multe despre: fc voluntaribalaur 

viewscnt
Articole similare