Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Gaz Metan, dezamăgiţi după partida pierdută cu FCSB: ”Ne costă că nu reuşim să o băgăm în poartă”

Jucătorii lui Gaz Metan, dezamăgiţi după partida pierdută cu FCSB: ”Ne costă că nu reuşim să o băgăm în poartă”

Superliga

Comentarii

Gaz Metan a făcut vizita la Bucureşti, pentru a juca cu FCSB, în etapa cu numărul 26, din Liga 1. Medieşenii au dominat startul de meci, au ratat 3 mari ocazii, care, de altfel, aveau să se răzbune. FCSB a dat lovitura în minutul 90+2, când căpitanul Tănase a marcat cu o lovitură bună de cap.

”Este dezamăgitor şi frustrant în acelaşi timp. Puteam să îi încurcăm, puteam să luăm chiar cele trei puncte. Dar fotbalul e imprevizibil, până în ultima secundă se joacă. Ne costă că nu reuşim să o băgăm în poartă când avem o ocazie clară sau două, sau trei... Ne pregătim pentru play-out şi acolo o să fie o luptă foarte strânsă”, a declarat Mihai Butean, fundaşul dreapta al Gazului.

”E greu să pierzi în ultimele minute, dar până la urmă e un punct care nu ne-ar fi ajutat prea mult. Noi vom merge în play-out, se va înjumătăţi... important e să facem puncte în play-out. Important e că am făcut un meci bun în seara asta, ceea ce ne dă speranţe că în playout nu vom avea emoţii legate de retrogradare.

În a doua repriză ne-a dispărut curajul, nu am mai ţinut deloc de minge. Pentru asta am fost pedepsiţi, chiar dacă a fost singurul lor şut pe poartă. Mă voi retrage la finalul acestui sezon. Sper să mă retrag cu echipa în Liga 1”, a adăugat Răzvan Pleşca, veteranul din poarta medieşenilor.

REZUMAT FCSB - GAZ METAN 1-0:

Afla mai multe despre: gaz metan mediaşifcsbmihai buteanrăzvan pleşcaliga 1 

viewscnt
Articole similare