Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Marius Croitoru şi-au stabilit obiectivele pentru actualul sezon: „Nu ne vedem în afara play-off-ului”

Jucătorii lui Marius Croitoru şi-au stabilit obiectivele pentru actualul sezon: „Nu ne vedem în afara play-off-ului”

Superliga

Comentarii

Remiză în primul meci din noul sezon al Ligii 1. FC Botoşani - FCSB a fost 0-0, la debutul lui Dinu Todoran pe banca oaspeţilor, care au cerut două penalty-uri, au ratat unul şi au avut o bară.

Enriko Papa, jucătorul lui FC Botoşani, a vorbit, aseară, de remiza obţinută de echipa sa pe teren propriu.

„Am avut o atitudine foarte bună, joc bun, suntem obisnuiţi să jucăm bine, dar se întâmplă aşa. Suntem fericiţi, am început cu dreptul, am luat un punct contra unei echipe cu indivizi cei mai buni din România şi suntem fericiţi! Nu pentru joc, dar pentru atitudine!

Nu poţi să zici că Botoşani e o echipă mică, e o echipă de două ori la rând în play off, echipă mare, a jucat în Europa, echipa bună!

„Noi nu vedem în afara play-off-ului, ba chiar mai mult, ne vedem mai sus!”

Dacă putem să ne batem la play-off? Normal, am fost de două ori la rând în play off şi noi nu vedem în afara play-off-ului, ba ne vedem mai sus! Avem calitate şi oricum văd că facem diferenţa, jucătorii noi nu sunt pregăţi şi nu le au venit actele. Sunt 5-6 jucători foarte importanţi şi foarte buni.

Avem următorul meci cu FC Voluntari, deplasare grea, e o echipa bună, cu Ciobotariu antrenor bun, ştie să facă echipa puternică, a făcut câteva transferuri, dar noi trebui să facem jocul nostru, să jucăm mai bine ca azi şi să mergem pe victorie!”, a declarat după meci Enriko Papa, jucătorul lui FC Botoşani.

E clar că am început cu dreptul acest campionat, 0-0 contra FCSB”

Andrei Dragu a vorbit şi el la final de meci şi s-a declarat fericit pentru debutul său la Botoşani. 

„E debut pentru mine, sunt foarte fericit, nu mă pot exprima în cuvinte, ce pot să spun e că abia acum începe performanţa pe plan personal pentru mine. Azi am întâlnit FCSB, echipa cu cei mai puternici jucători din România, e clar că nivelul e altul.

E clar că am început cu dreptul acest campionat, 0-0 contra FCSB, ne propunem să luam fiecare meci în parte şi să străngem cât mai multe puncte”, a conchis jucătorul. 

Afla mai multe despre: fc botosanimarius croitorufcsb 

viewscnt
Articole similare