Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Napoli se pregătesc de grevă! Nu au mai fost plătiţi de conducerea clubului de la startul actualului sezon de Serie A.

Jucătorii lui Napoli se pregătesc de grevă! Nu au mai fost plătiţi de conducerea clubului de la startul actualului sezon de Serie A.

Fotbal

Comentarii

Într-o situaţie asemănătoare cu cea de la Dinamo, jucătorii formaţiei din Serie A se gândesc să facă grevă

După ce în vara acestui an, jucătorii echipei antrenate de Gennaro Gattuso au acceptat o micşorare de salariu cin cauza situaţiei legate de pandemie cu care se confruntă lumea fotbalului, s-a ajuns în situaţia în care nu şi-au mai primit salariile de la începutul sezonului.

Conform The Sun, jucătorii intenţionează să facă grevă pentru a-l determina pe patronul Aurelio De Laurentiis să le plătească salariile. Conducerea clubului are termen până pe data de 1 decembrie să rezolve situaţia la club după ce jucătorii au făcut apel la forurile fotbalistice din Italia. În aceeaşi situaţie se află şi tehnicianul echipei, Gennaro Gattuso, neplătit din vară.

Napoli a pierdut ultimul meci din campionat în faţa celor de la AC Milan, ocupanta locului 1 în Serie A, pe teren propriu. Cu 3-1 s-a impus formaţia oasepte într-un joc disputat duminică. Napoli este pe locul 6 în prima ligă din Italia, în afara locurilor de cupe europene, cu 14 puncte după 8 etape.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: napoliserie a 

viewscnt
Articole similare