Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Neagoe, un nou apel către conducerea clubului după victoria cu Hermannstadt: ”Am primit semnale că se va îndrepta situaţia. Ne merităm banii”

Jucătorii lui Neagoe, un nou apel către conducerea clubului după victoria cu Hermannstadt: ”Am primit semnale că se va îndrepta situaţia. Ne merităm banii”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra şi Hermannstadt au oferit un meci frumos, în Liga 1. Giurgiuvenii au câştigat cu 1-0, datorită reuşitei lui Vali Gheorghe.

Fotbaliştii antrenaţi de Eugen Neagoe s-au impus la limită în partida cu FC Hermannstadt, o formaţie care parcă a uitat să mai câştige în Liga 1. La finalul jocului, atât Valentin Gheorghe, cât şi Constantin Dima, doi fotbalişti care s-au aflat şi pe lista FCSB-ului, au vorbit despre situaţia financiară în care se află gruparea giurgiuveană:

”O victorie muncită, grea, cei de la Sibiu ne-au lovit tot meciul, au fost peste noi fizic, dar din fericire, am înscris şi cele mai importante sunt cele 3 puncte. Cele mai importante sunt cele 3 puncte pentru că trebuie neapărat să urcăm în clasament. În această primă repriză, Sibiu nu a avut şut pe poartă, noi am avut ocazii mari. Stăm foarte bine în teren, câştigăm şi asta e cel mai important. Avem promisiuni că o să se rezolve, sperăm ca saptămâna aceasta să se rezolve din probleme pentru că fiecare avem nevoie şi sperăm să primim ceva. Atâta timp cât ne facem treaba, adunăm puncte, câştigăm, ne batem pentru fiecare punct, pentru fiecare victorie, cred că merităm şi banii” a mărturisit autorul golului, Vali Gheorghe, după meci.

”A fost un joc bun, am fost agresivi. După părerea mea, am fost mult mai agresivi decât ei, cred că de-aia am şi câştigat.  Suntem foarte fericiţi pentru cele trei puncte şi cred că este o descătuşare care ne va ajuta.  Mai sunt cinci meciuri şi încercăm să scoatem câte trei puncte la fiecare. Dacă nu se poate, măcar un punct, să ne batem ca să fim cât mai sus şi să ieşim din zona roşie. Este o situaţie care a apăsat un pic vestiarul, de-asta am şi început un pic mai greu rezultatul. E o diferenţă foarte mare între rezultatele de anul trecut şi cele de anul acesta. Vă daţi seama, s-a reflectat în jocul nostru şi a fost destul de greu să revenim. Sperăm să se îndrepte, am primit semnale că se va îndrepta situaţia, acum rămâne de văzut” a explicat şi Constantin Dima, la finalul jocului.

Astra Giurgiu a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Valentin Gheorghe, în minutul 82.

Afla mai multe despre: valentin gheorgheastra 

viewscnt
Articole similare