Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Real îl regretă deja pe Ronaldo. Cea mai sinceră reacţie după eşecul cu Atletico: „Normal că ne lipseşte Cristiano”

Jucătorii lui Real îl regretă deja pe Ronaldo. Cea mai sinceră reacţie după eşecul cu Atletico: „Normal că ne lipseşte Cristiano”

Real Madrid

Comentarii

Casemiro a părăsit terenul accidentat în minutul 76, iar după ieşirea sa Atletico a reuşit să înscrie de trei ori în Supercupa Europei cu Real Madrid

„Normal că ne lipseşte Cristiano, dar nu mai avem ce să facem. Cărei echipe nu i-ar lipsi un jucător precum Ronaldo? Ne doare pentru că am pierdut un trofeu, dar suntem abia la început. Avem încredere maximă în noul nostru antrenor. Asta înseamnă Real Madrid: când câştigăm, câştigăm toţi, când pierdem, pierdem toţi” - a spus Casemiro. 

VIDEO AICI REAL - ATLETICO 2-4

Deţinătoarea Ligii Europa, Atletico Madrid, a câştigat, miercuri, la Tallinn, Supercupa Europei, după ce a învins, cu scorul de 4-2 (1-1, 2-2), după prelungiri, formaţia Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor. Real Madrid câştigase ultimele două ediţii ale Supercupei Europei. Atletico Madrid a mai câştigat trofeul în 2010 şi 2012, de fiecare dată în calitate de deţinătoare a Ligii Europa. De altfel, Atletico era ultima câştigătoare a Ligii Europa care se impusese în Supercupă, în 2012. În Estonia, au marcat Benzema '27, Sergio Ramos '63 (p), respectiv Diego Costa '1, '79, Saul '98 şi Koke '104.

Afla mai multe despre: casemirocristiano ronaldoreal madridatletico madrid 

viewscnt
Articole similare