Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Sepsi au prins curaj şi o ameninţă pe FCSB înainte de confruntarea directă din runda viitoare: ”Victoriile aduc victorii!”

Jucătorii lui Sepsi au prins curaj şi o ameninţă pe FCSB înainte de confruntarea directă din runda viitoare: ”Victoriile aduc victorii!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi joacă etapa viitoare cu FCSB, iar parcursul bun al echipei din ultima perioadă le dă curaj jucătorilor lui Grozavu.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Au marcat Safranko, în minutele 32 şi 81, şi Golofca în minutul 85.

Luni, Sepsi dă piept cu FCSB, iar jucătorii lui Grozavu au prins curaj: ”Victoriile aduc victorii. Sperăm să avem o prestaţie foarte bună la FCSB” a spus portarul Roland Niczuly, după meciul cu UTA.

”Vom avea un adversar greu, o echipă foarte bună, dar consider că şi noi avem o echipă bună şi vom merge acolo să jucăm fotbal.” a mărturisit şi Golofca, autor al unui gol cu UTA.

”Ne bucurăm că de două etape nu am luat gol. Am avut probleme, aproape meci de meci luam gol. Ne bucurăm că formăm o defensivă puternică şi reuşim în acelaşi timp să înscriem multe goluri. Nu ne gândim la podium. Obiectivul nostru este accederea în playoff. Dacă vom reuşi să obţinem un loc pe podium, cu atât mai bine. Muncim pentru asta şi sperăm la cât mai sus” a mai declarat goalkeeperul lui Sepsi, la finalul meciului cu UTA.

Afla mai multe despre: niczulygolofca 

viewscnt
Articole similare