Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Sepsi îşi fac „mea culpa” după înfrângerea de la Botoşani: „Trebuie să muncim mai mult. Am fost mai slabi”

Jucătorii lui Sepsi îşi fac „mea culpa” după înfrângerea de la Botoşani: „Trebuie să muncim mai mult. Am fost mai slabi”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a câştigat cu scorul de 2-1 partida cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Golurile gazdelor au fost marcate de Ongenda în minutul 15 şi de Fili în minutul 48. Golul oaspeţilor a fost de fapt un autogol al lui Patache.

Jucătorii lui Sepsi au plecat dezamăgiţi de la Botoşani.

„Din păcate, nu am reuşit să plecăm neînvinşi de aici. Am făcut o repriză mai slăbuţă, dar în a doua repriză cred că ne-am creat destule ocazii şi cred că trebuia să plecăm de aici cu un rezultat de egalitate. Cred că rezultatul de egalitate era echitabil azi. Se pare că va trebui să muncim mai mult, pentru acest loc 4.

La fotbal se întâmplă să şi pierzi, astăzi se pare că nu a fost ziua noastră, am avut şi acea mare ocazie, în minutul 92. Ăsta e fotbalul, câteodată intră, câteodată nu. Astăzi se pare că nu a fost ziua noastră”, a declarat după meci Gabriel Vaşvari, jucătorul lui Sepsi. 

„Cred că am făcut un meci bun din punctul meu de vedere repriza a doua, puţin mai slabi prima repriză, am fost neatenţi la două faze din păcate plecăm fără puncte.  (n.r. despre cupele europene). Toată lumea doreşte acest lucru, ar fi un plus pentru noi, pentru suporterii noştri, pentru patronul nostru care doreşte mult, sper pentru ei şi pentru familiile noastre să obţinem”, a declarat Aganovici. 

Afla mai multe despre: sepsiliga 1vasvari 

viewscnt
Articole similare