Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Sepsi, supăraţi după înfrângerea cu FC Voluntari: ”Parcă revăd acelaşi meci: ratăm, iar adversarul ne dă gol cum ne prinde”

 Jucătorii lui Sepsi, supăraţi după înfrângerea cu FC Voluntari: ”Parcă revăd acelaşi meci: ratăm, iar adversarul ne dă gol cum ne prinde”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Bogdan Mitrea a fost printre jucătorii lui Sepsi foarte afectaţi de rezultatul din partida cu FC Voluntari (1-2)

„Un nou meci, acelaşi scenariu pentru noi. Din păcate, parcă revăd acelaşi meci. Ratăm, iar adversarul ne dă gol cum ne prinde.

Domnul Bergodi nu a putut face mari schimbări. La partea mentală a încercat să lucreze. Având în vedere că nu am mai câştigat din prima etapă, putem spune că e criză. Trebuie să muncim foarte mult pentru o victorie, alergăm...dar degeaba. Anul trecut parcă aveam meciuri în care nu transpirai şi câştigai.

Sperăm la o victorie cu CFR. Ne agăţăm de orice meci, de orice punct. Suntem într-o situaţie decliată, am pornit cu un obiectiv îndrăzneţ şi din păcate trec etapele şi ne îndepărtăm” a spus Bogdan Mitrea, la finalul partidei cu FC Voluntari.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii 1.

Afla mai multe despre: bogdan mitrea 

viewscnt
Articole similare