Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii medieşeni, dezamăgiţi după înfrângerea cu Farul: ”Nu au creat nimic până la acel penalty”

Jucătorii medieşeni, dezamăgiţi după înfrângerea cu Farul: ”Nu au creat nimic până la acel penalty”

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa a obţinut prima victorie din noul sezon, după ce a trecut de Gaz Metan Mediaş, scor 2-0.

Farul Constanţa a obţinut prima victorie din noul sezon, în faţa lui Gaz Metan Mediaş. Formaţia dobrogeană s-a impus cu scorul de 2-0, graţie golurilor marcate de Jefte şi Adi Petre. Până ca scorul să fie deschis, în minutul 55, meciul fusese unul echilibrat, însă băieţii lui Hagi au reuşit să plece acasă cu toate punctele.

Iar jucătorii Gaz Metanului s-au arătat dezamăgiţi de rezultat. Aceştia au recunoscut că penalty-ul a înclinat balanţa partidei şi a influenţat decisiv scorul final. Mai rău, Vâlceanu a fost la un pas de a salva lovitura de la 11 metri, ghicind unde va trimite Jefte balonul, însă spaniolul a reuşit să strecoare mingea pe lângă braţele întinse ale fostului goalkeeper al Academicii Clinceni.

Jucătorii medieşeni, dezamăgiţi după înfrângerea cu Farul

”Nu cred că au avut ceva până la acel penalty. Penalty-ul cred că i-a băgat în joc, după care noi ne-am desfăcut mai mult şi atunci şi-au creat ocaziile. Cred că am jucat bine, am stat bine în teren, nu le-am lăsat spaţii, nu şi-au creat ocazii până la penalty”, a declarat Ioan Filip.

”Cred că şi nivelul nostru de joc a fost ridicat, chiar dacă am pierdut la două goluri diferenţă. Diferenţa s-a făcut la acel penalty, din teren acum a părut mai uşor”, a declarat Octavian Vâlceanu.

Afla mai multe despre: farul constanţagaz metan mediaşfarul gaz metanioan filipoctavian vâlceanuliga 1 

viewscnt
Articole similare