Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii naţionalei de tineret, val de optimism după ce şi-au aflat adversarii de la EURO 2019: ”Sunem încrezători că putem trece de grupe”

Jucătorii naţionalei de tineret, val de optimism după ce şi-au aflat adversarii de la EURO 2019: ”Sunem încrezători că putem trece de grupe”

Echipa națională

Comentarii

Atacantul George Puşcaş a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European under 21 din 2019, echipa României va merge la turneul final încrezătoare că poate trece de prima fază.

”Ştiam cu toţii că nu va fi uşor indiferent de adversari, că orice meci va fi greu. Jucăm la Campionatul European unde motivaţiile sunt mari pentru toată lumea, sunt de părere că avem o grupă puternică, dar, totodată interesantă. Mergem la Euro încrezători că putem trece de grupe. Hai, România!”, a spus Puşcaş, potrivit FRF.

Adrian Petre este de părere că grupa României este una grea, dar nu imposibilă. “Ne jucăm şansa noastră şi suntem hotărâţi şi concentraţi pentru a duce România cât mai sus”.

Mijlocaşul Ianis Hagi a declarat că naţionala de tineret trebuie să meargă la Euro cu convingerea că poate câştiga meciuri. “Am ajuns printre cele mai bune 12 echipe ale Europei, e normal să fie greu la Euro, dar trebuie să mergem acolo să ne bucurăm de fotbal şi să fim convinşi că putem câştiga meciuri!”, a afirmat el.

Dennis Man a spus că echipa României a demonstrat că poate pune probleme oricărei adversare. “Va fi greu, dar mergem în Italia, la Euro, cu încredere. Avem un grup unit şi am demonstrat până acum că putem pune probleme oricărei echipe. Vrem să ne jucăm şansa noastră”.

Reprezentativa under 21 a României va evolua în grupă cu Anglia, Franţa şi Croaţia, la Campionatul European din 2019, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Bologna.

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în cinci oraşe din Italia şi în San Marino. Din cele trei grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Afla mai multe despre: romania u21campionatul europeaneuro 2019puscasianisadrian petredennis man 

viewscnt
Articole similare