Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii, nemulţumiţi de amânarea Roland Garros: "E o mutare egoistă, o aroganţă". Cum au reacţionat Sorana Cârstea şi Darren Cahill pe Twitter

Jucătorii, nemulţumiţi de amânarea Roland Garros: "E o mutare egoistă, o aroganţă". Cum au reacţionat Sorana Cârstea şi Darren Cahill pe Twitter

Tenis

Comentarii

Mai multe staruri din tenisul mondial au reacţionat negativ după anunţul amânării turneului de la Roland Garros, din cauza epidemiei de coronavirus. Inclusiv Sorana Cârstea a avut o ieşire la adresa organizatorilor, pe Twitter.

Jucătorii din tenisul mondial au acuzat lipsa de comunicare din partea organizatorilor de la Roland Garros, mulţi dintre ei aflând de pe reţelele de socializare de amânarea celui de-al doilea Grand Slam al anului. French Open ar fi trebui să se dispute în perioada 24 mai - 7 iunie, dar a fost reprogramat la finalul lunii septembrie, din cauza epidemiei de coronavirus. Turneul va lua startul la numai o săptămână după încheierea US Open-ului, dacă nu cumva şi acesta va fi reprogramat.

Jucătorii  au declarat că înţeleg gravitatea situaţiei şi necesitatea reprogramării turneului, dar s-au arătat nemulţumiţi de faptul că nu au fost anunţaţi. Cu atât mai mult cu cât nu este prima experienţă. Doar în urmă cu două săptămâni, acelaşi discuţii apăreau după anularea Turneului ATP Masters 1000 şi celui WTA de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Nici Darren Cahill nu s-a 

"Ce??? Aflăm din nou de pe Twitter...", s-a plâns Sorana Cârstea chiar pe reţeaua de socializare.

"Din nou.... pe Twitter", a scris şi Diogo Schwartmann, care în urmă cu două săptămâni a avut o reacţie mult mai acidă la adresa organizatorilor de la Indian Wells. 

Dona Vekic şi Naomi Osaka: "Pardon? [Excusez moi?]"

Darren Cahill, distribuind un comunicat al organizatorilor de la US Open, a scris pe Twitter: "Acesta este un comunicat si o luare de poziţie clară, spre deosebire de cea a prietenilor de la Roland Garros. Să tragem adânc aer în piept, să nu ne grăbim, să încercăm să păstrăm prioritatea celor patru turnee de Grand Slam, dar să colaborăm cu toţii, ATP, WTA, ITF şi organizatorii Grand Slam-urilor."

Si Vasek Pospisil a luat pozitie: "Noi încercăm să facem tot timpul să fie bine pentru toată lumea, dar ei nu consultă nici ATP, nici jucătorii sau alte turnee. E o mutare foarte egoistă din partea lor, o aroganţă".

Tenisul mondial e în vacanţă acum, după ce ATP şi WTA au suspendat toate turneele pe o perioadă de şase săptămâni. Competiţiile ar trebui să se reia la începutul lunii mai, cu turneul de la Madrid, patronat de Ion Ţiriac.

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: sorana carsteatwitterdarren cahillroland garros,  

viewscnt
Articole similare