Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii României vor să îl convingă pe Mirel Rădoi să rămână la naţională! Ce plan au pus la cale

Jucătorii României vor să îl convingă pe Mirel Rădoi să rămână la naţională! Ce plan au pus la cale

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat că nu va mai continua la echipa naţională din luna noiembrie, după ce îi expiră contractul.

Acum, jucătorii încearcă să îl convingă pe selecţioner să rămână şi pentru potenţialul baraj din care România se poate califica la Campionatul Mondial din 2022. După partida câştigată în faţa Armeniei, scor 1-0, Mirel Rădoi a anunţat la conferinţa de presa că selecţionata ţării noastre va trebui să îşi caute antrenor din luna noiembrie. 

FRF a declarat că va încerca să îl convingă pe Mirel Rădoi, iar la fel vor încerca şi jucătorii. Răzvan Marin a dezvăluit că a discutat deja cu mai mulţi coechipieri de la naţională şi vor încerca să îl facă pe selecţioner să se răzgândească. 

”Vom încerca să îl facem să se răzgândească!”

”Am vorbit deja cu mai mulţi colegi de la naţională şi vom încerca să îl facem să se răzgândească. O să vorbim cu el şi vrem să îi spunem că trebuie să rămânem împreună. Un om cu o personalitate foarte interesantă. Am crescut practic în vestiarul echipei roş-albastre, generaţia fantastică din 2006, iar el era de bază acolo. Spiritul lor şi modul în care se înţelegeau au fost secretele performanţelor de atunci.

E un antrenor cu viziune, modern, va ajunge mare. Nu s-a schimbat aproape deloc faţă de cum îl ştiu din copilăria mea. Poate mi se pare aşa pentru că şi tata era cu ei, parcă toţi au rămas cam la fel. Ţin minte că mă jucam cu mingea la antrenamentele lor. I-am dat două degete peste cap lui MM Stoica, i le-am rupt! Se băgase în poartă şi când am tras un şut...”, a spus Răzvan Marin, pentru Playsport.

Planul din culise! Ce-şi doresc fotbaliştii uitaţi pe banca de rezerve de Mirel Rădoi

Vestea plecării lui Mirel Rădoi de pe banca echipei naţionale a surprins, mai ales că a venit într-un moment în care România a învins Armenia, scor 1-0, şi a făcut un pas mare pentru securizarea locului secund, care asigură prezenţa la "barajul" pentru Campionatul Mondial. Imediat, fotbaliştii din lot au reacţionat şi o parte dintre ei a contactat staff-ul.

Deşi au rulat zeci de jucători în echipa naţională, Mirel Rădoi şi cei din staff-ul său au definitivat un nucleu de jucători, pe care să-i folosească. Acest aspect s-a văzut la ultimele meciuri, iar au tricolorii au reacţionat, la auzul că se vor despărţi de oamenii cu care au colaborat în ultimii doi ani, la prima reprezentativă.

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a dezvăluit că cei din staff au primit mesaje din partea jucătorilor. Chiar şi rezervele au avut un cuvânt de spus: ”Da, am primit mesaje de la jucători. Nu cred că sunt jucători care se bucură. Sincer, aşa cred. Spun din discuţiile pe care le-am avut cu o parte dintre ei. Sunt jucători care nu au evoluat acum şi îşi doresc să rămânem. Da, am adus mulţi jucători, dar am făcut un nucleu important şi ei au simţit acest lucru, că noi putem să-i facem să dea mai mult la echipa naţională şi ăsta e un lucru bun”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Antrenorul secund a fost întrebat, apoi, dacă jucătorii vor suferi din cauza ultimelor evenimente: ”Nu au de ce să se simtă abandonaţi. Jucătorii, când vin la naţională, vin pentru ei, pentru familiile lor şi pentru o ţară întreagă. Obiectivul e locul secund. Jucătorii s-au ataşat de noi, noi ne-am simţit bine alături de ei. După meciul cu Armenia am decis să mergem în continuare, pentru că am considerat că pot mai mult. Cred că naţionala va deveni, într-un an, şi mai puternică decât e acum. Asta e viziunea mea, am văzut mult fotbal şi cred că pot avea dreptate în mare parte”, a adăugat secundul naţionalei României.  

Afla mai multe despre: românia-mirel rădoi-răzvan marin 

viewscnt
Articole similare