Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii străini liberi de contract, la mare căutare printre cluburile din Liga 1. Au concurenţă serioasă

Jucătorii străini liberi de contract, la mare căutare printre cluburile din Liga 1. Au concurenţă serioasăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Cum pandemia de coronavirus a afectat grav bugetele formaţiilor din România, multe dintre ele şi-au îndreptat atenţia către jucătorii străini rămaşi liberi de contract.

Potrivit bulgarilor de la Topsport.bg, mai multe cluburi din Grecia şi România se luptă pentru semnătura fundaşului central bulgar, Asen Georgiev (26 de ani), ultima dată legitimat la Hebar, în liga secundă din Bulgaria.

Din pricina crizei financiare, clubul Hebar a fost obligat să se despartă de jucătorii cu cele mai mari salarii, printre ei şi Asen Georgiev. Potrivit vecinilor din sud, două cluburi din România şi-au manifestat deja interesul pentru jucător. De asemenea, Levksi Sofia se interesează de jucător.

Asen Georgiev a fost crescut de Levski Sofia, a evolaut pentru Botev Vratsa, Lokomotiv Plovdiv, Lokomotiv Plovdiv, Montana, Istra, Bero şi din nou Lokomotiv Plovdiv. De asemnea, Georgiev a bifat meciuri pentru naţionalele de juniori U19 şi U21.

De asemenea, grecii de la kerkida.net, un al nume interesant pentru cluburile din Liga 1 este fundaşul francez de origine ivoriană Erwin Koffi (25 de ani). Fost jucător la Chateauroux, Lorient, Anorthosis Famagusta şi Olympiakos Pireu, Koffi este dorit de mai multe formaţii din ligile secunde din Franţa, din Belgia şi România, fără a se specifica numele exact al formaţiilor. Zvonurile spun că ar fi vorba despre Sepsi Sfântu Gheorghe.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare