Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Jucătorii sunt apăsaţi de rezultate şi de situaţia din clasament”. Primele reacţii după remiza dintre Chindia şi Voluntari

”Jucătorii sunt apăsaţi de rezultate şi de situaţia din clasament”. Primele reacţii după remiza dintre Chindia şi Voluntari

Superliga

Comentarii

Voluntari a primit vizita Chindiei Târovişte în a şaptea etapă a play-out-ului Ligii 1. Meciul s-a terminat cu scorul de 0-0, în urma unui joc lipsit de multe faze importante.

După remiza albă de la Voluntari, Chindia a ajuns la trei rezultate de egalitate obţinute în ultimele patru partide. Echipa fiind destul de sigură de prima poziţie, jucătorii par să se fi relaxat, însă Marco Dulca susţine că nu este vorba de aşa ceva.

Primele reacţii după remiza albă a Chindiei la Voluntari

(N.r. Nu mai ştiţi să câştigaţi?) E, nu mai ştim...am câştigat, zic eu, destul în acest play-out ca să ne salvăm matematic. A fost un meci greu, un meci cu o echipă care e disperată după puncte.

Nici noi nu am făcut jocul obişnuit, dar e bine că am plecat cu un punct de aici, din deplasare şi mai avem două meciuri în care căutăm victoria. Obiectivul vestiarului este acela de a termina acest play-out neînvinşi.

Mai avem două meciuri, mai e acel baraj pentru Conference League, aşa că nu putem vorbi de relaxare”, a declarat Marco Dulca.

În ciuda rezultatului dezamăgitor, Emil Săndoi s-a arătat destul de mulţumit de jocul urmărit. Tehnicianul Chindiei, care a ridicat echipa din favorită la retrogradare la candidată pentru locurile europene, a afirmat că formaţia sa a obţinut un punct muncit, care îi avantajează pe târgovişteni după pierderea Argeşului.

”E important că nu am pierdut astăzi, chiar dacă s-au făcut multe greşeli individuale şi de o parte şi de cealaltă. Poate nici noi nu am fost aşa de concentraţi, pentru că şi noi am făcut destul de multe greşeli individuale, nu cred că a fost un joc spectaculos.

Este un punct câştigat, nu am primit gol.Poate că acest punct ne consolidează poziţia fruntaşă pe care o avem în momentul de faţă”, a spus Emil Săndoi.

De cealaltă parte, Liviu Ciobotariu, debutant pe banca Voluntariului, a recunoscut că este nemulţumit de rezultat. Noul tehnician al ilfovenilor şi-ar fi dorit să debuteze cu o victorie, însă, după meciul urmărit, a fost de acord că un egal a fost echitabil.

”Nu sunt mulţumit, pentru că ne-am fi dorit să câştigăm. Însă trebuie să fiu realist, a fost un joc echilibrat, foarte echilibrat. Nu e uşor, jucătorii sunt apăsaţi de rezultatele care au fost până acum şi de situaţia din clasament.

Normal că nu e uşor să joci sub presiune, însă eu am mare încredere în jucători că putem face lucruri bune şi, bineînţeles, să facem rezultate, să putem să ne salvăm de la retrogradare. E clar că trebuie să lucrăm mai mult pentru faza de finalizare”, a concluzionat Ciobotariu.

Afla mai multe despre: liga 1play-out liga 1emil săndoimarco dulcavoluntari chindialiviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare