Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Ucrainei sunt încrezători înaintea duelului cu Anglia: ”Euro 2020 a fost plin de surprize şi mai putem face una”

Jucătorii Ucrainei sunt încrezători înaintea duelului cu Anglia: ”Euro 2020 a fost plin de surprize şi mai putem face una”

EURO 2020

Comentarii

Înaintea meciului cu Anglia din sferturile de la Euro, Ruslan Malinovsky a discutat despre şansele naţionalei sale.

Anglia şi Ucraina se vor duela în ultimul sfert de la Euro, cu britanicii mari favoriţi la calificare, în faţa unei naţionale mult mai slab cotată. Ucraina s-a calificat la limită din grupă şi a trecut de Suedia în optimi, în urma unei partide în care jucătorii lui Shevchenko nu erau, din nou, favoriţi.

Ruslan Malinovsky, jucător de bază al Atalantei şi al Ucrainei, a discutat despre duelul de foc care îi aşteaptă pe el şi pe conaţionalii săi. Mijlocaşul central a dezvăluit că ucrainenilor le pică bine să nu fie favoriţi, chiar îi motivează în plus, şi crede că naţionala din Europa de Est poate face surpriza.

Jucătorii Ucrainei sunt încrezători înaintea duelului cu Anglia

”Presiunea este pe Anglia, nu pe noi. Am învăţat din meciul cu Suedia şi am devenit mai încrezători. Meciul cu Anglia este unul în care nu avem voie să greşim. Dar am arătat în alte meciuri în care nu eram favoriţi că asta ne motivează să jucăm mai bine.

Mă refer la reprizele secunde cu Suedia şi Olanda, ne place să nu fim favoriţi. Ei sunt o echipă plină de vedete, Harry Kane, desigur, dar Sterling este cel la care trebuie să fim cel mai atenţi. El este golgheterul naţionalei (n.r. la Euro 2020) şi este foarte valoros.

Şim cu toţii cât de bună este echipa, dar asta ne motivează şi mai mult. Va fi vorba de a îţi lua şansele când se ivesc. Fiecare meci este o finală de acum. Va fi greu pentru Anglia să nu joace pe Wembley, pentru că au avut acest avantaj până acum, dar nu îl vor mai avea.

Nu vor mai avea fanii în tribune, iar asta ne-ar putea ajuta. Ştim că Anglia este favorita la victorie, dar acest turneu a fost plin de surprize până acum şi noi credem că mai putem face una sâmbătă”, a declarat Ruslan Malinovsky.

Afla mai multe despre: euro 2020ruslan malinovskyucraina anglia 

viewscnt
Articole similare