Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii ucraineni daţi ca transferaţi de Becali, prima reacţie în legătură cu venirea la FCSB: ”Am auzit că mi-au găsit club”

Jucătorii ucraineni daţi ca transferaţi de Becali, prima reacţie în legătură cu venirea la FCSB: ”Am auzit că mi-au găsit club”

FCSB

Comentarii

Taras Stepanenko a rupt tăcerea în legătură cu transferul său la FCSB, anunţat în presa română luni.

În contextul războiului din Ucraina, echipa U19 a lui Dinamo Kiev şi trei dintre jucătorii de la naţionala mare au venit la Bucureşti.

Aceştia au ajuns în România pentru a se pregăti pentru partidele care urmează, iar Gigi Becali a fost contactat de Mircea Lucescu în privinţa găzduirii lor.

Imediat ce i s-a ivit această oportunitate, Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a spus că, în privinţa celor trei, decât doar să se antreneze cu FCSB, de ce să nu semneze temporar cu clubul?

Jucătorii vizaţi sunt Sergiy Sydorchuk, de la Dinamo Kiev, şi Sergiy Kryvtsov şi Taras Stepanenko, de la Şahtior Doneţk.

Andriy Pyatov, veteranul din poarta ”minerlor”, ar fi fost şi el pe lista lui Becali.

UEFA a decis ca jucătorilor ucraineni, sau care doar evoluau în Ucraina, să li se permită să semneze cu alte cluburi până pe data de 7 aprilie.

Totuşi, doar doi jucători aflaţi în această situaţie ar putea fi legitimaţi, astfel că FCSB nu s-ar putea baza pe toţi.

Taras Stepanenko, prima reacţie după ce a fost anunţat transferul său la FCSB

În orice caz, sunt oricum mici şanse ca mutarea să se materializeze, iar Taras Stepananeko a oferit o primă reacţie în legătură cu transferul la FCSB.

Mijlocaşul lui Şahtior Doneţk a postat un mesaj pe contul oficial de Instagram, prin care dezvăluia că nu a ajuns la un acord cu nicio formaţie şi că nici măcar nu a fost contactat de cineva de la FCSB.

Am aflat că mi-au găsit club. Mulţumesc. Nici nu m-au întrebat. Da, este fals”, a scris Taras Stepanenko.

Pyatov şi Sydorchuk au negat la rândul lor transferul, conform sport.ua.

Mircea Lucescu a fost pus la rândul său pe fugă de războiul din Ucraina, chiar dacă tehnicianul voia iniţial ră rămână alături de jucătorii săi, la Kiev.

Întors la Bucureşti, ”Il Luce” va avea onoarea de a sta pe banca echipei formată din legendele Rapidului, care va înfrunta formaţia legendelor lui Poli Timişoara la inaugurarea stadionului Giuleşti.

Afla mai multe despre: taras stepanenko 

viewscnt
Articole similare