Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Universităţii Craiova, făcuţi praf de Sorin Cârţu după înfrângerea cu FCSB: ”Inadimisbil! Lipsă de concentrare, de responsabilitate”

Jucătorii Universităţii Craiova, făcuţi praf de Sorin Cârţu după înfrângerea cu FCSB: ”Inadimisbil! Lipsă de concentrare, de responsabilitate”

FCSB

Comentarii

Sorin Cârţu i-a făcut praf pe jucătorii Universităţii Craiova, după înfrângerea 2-3 cu FCSB.

FCSB a obţinut o victorie mare în Bănie duminică, împotriva Craiovei lui Mihai Rotaru. Jucătorii lui Toni Petrea s-au impus cu 3-2, graţie unui gol marcat de Cordea în prelungiri.

Victoria a adus-o pe FCSB la cinci puncte de liderul CFR şi i-a ţinut pe olteni la 14 lungimi în spatele ardelenilor, iar echipa lui Dan Petrescu mai are şi un meci în plus.

Deşi Craiova a dominat-o statistic pe echipa pregătită de Toni Petrea, oltenii s-au întrecut în ratări, iar ”roş-albaştrii” s-au întors la Bucureşti cu toate punctele.

După fluierul final, Sorin Cârţu i-a făcut praf pe jucătorii echipei sale, pe care îi învinuieşte pentru rezultat.

Deşi recunoaşte că şi ghinionul şi-a spus cuvântul, preşedintele Universităţii a făcut un apel către jucătorii săi să devină mai concentraţi şi responsabili.

Jucătorii Universităţii Craiova, făcuţi praf de Sorin Cârţu după înfrângerea cu FCSB

Repriza a doua a fost o repriză foarte bună. Un fotbal pe tipul ăsta ar trebui să vedem! Avem probleme cu interpretarea fazelor.

Trebuie să înţelegem că la o fază fixă, după ce treci de primul moment, vine şi al doilea, pe care trebuie să îl interpretezi la fel.

Nu ai voie să subapreciezi marcajul la jucători. E inadmisibil, la golul al doilea facem o linie în faţa mingii. Nu am văzut niciodată asta.

Trebuie să interpretăm altcumva aceste momente. E supărător că am pierdut. Să pierzi în minutul 90… e vorba de ghinion.

Am spus-o şi după meciul cu FC Argeş, pentru o echipă care vrea campionatul, şase înfrângeri sunt foarte multe.

Acum sunt şapte. Nu poţi să speri la campionat şi tu să ai şapte înfrângeri. Lipsa asta de concentrare, de responsabilitate…

Caracteristicile astea sunt calităţi mari pentru un jucător care face parte dintr-o echipă care îşi propune astfel de obiective.

De ce nu ne responsabilizăm în toate momentele? Chiar nu ne putem mobiliza pentru ultima fază?”, a declarat Sorin Cârţu.

Afla mai multe despre: universitatea craiova fcsb 

viewscnt
Articole similare