Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul adus de Şumudică va fi dat afară. Şeful clubului, acuzaţii grave: ”Antrenorul nu vrea să vadă jucători leneşi”

Jucătorul adus de Şumudică va fi dat afară. Şeful clubului, acuzaţii grave: ”Antrenorul nu vrea să vadă jucători leneşi”

Campionate

Comentarii

Un jucător transferat de Marius Şumudică va fi dat afară după ce a fost acuzat că atitudinea sa lasă de dorit.

Un jucător pe care Marius Şumudică l-a antrenat atât la Kayserispor, cât şi la Gaziantep, va fi dat afară de la echipă.

Preşedintele clubului îl acuză că a fost foarte delăsător după ce Marius Şumudică a fost dat afară şi susţine că atitudinea lui dăunează echipei.

Jucătorul adus de Şumudică va fi dat afară de la club: ”Îi vom găsi o echipă”

Jean-Armel Kana-Biyik este un fundaş francez în vârstă de 32 de ani, care a lucrat cu Marius Şumudică atât la Kayserispor, cât şi la Gaziantep.

Acum, jucătorul are mari probleme atât cu antrenorul Erol Bulut, cât şi cu cei din conducerea lui Gaziantep. Kana-Biyik este acuzat că este dezinteresat de obiectivele echipei şi n-are cea mai potrivită atitudine la antrenamente.

Cevdet Akinal, preşedintele lui Gaziantep, susţine că Jean-Armel Kana-Biyik şi-a schimbat atitudinea imediat după ce Marius Şumudică a fost dat afară, în ianuarie 2021.

Cevdet Akinal susţine că fundaşul francez a fost foarte ataşat de Şumudică, cel care l-a şi transferat la Gaziantep şi n-a putut să treacă peste demiterea acestuia.

Drept urmare, Kana-Biyik n-a mai arătat impliecare nici la antrenamente, nici în timpul meciurilor.

Preşedintele lui Gaziantep dă şi un exemplu. Kana-Biyik s-a accidentat chiar înainte de cantonamentul echipei, după ce a mers să joace fotbal cu prietenii pe un teren sintetic, deşi nu avea voie.

Acum, Cevdet Akinal susţine că va încerca să-i găsească până la finalul perioadei de transferuri o echipă lui Kana-Biyik, în contextul în care fundaşul în vârstă de 32 de ani mai are încă un an de contract.

”Kana-Biyik nu s-a împăcat cu plecarea lui Marius Şumudică, este un jucător legat de Şumudică. Erol Bulut nu vrea să vadă jucători leneşi, care nu lucrează în echipă.

30 dintre jucătorii noştri au pierdut câte 5 kilograme în timpul cantonamentului. El a jucat pe terenul sintetic, s-a accidentat şi a venit în cantonament accidentat. Îi vom găsi o echipă şi îl vom transfera înainte de încheierea perioadei de transfer”, a declarat Cevdet Akinal, preşedintele lui Gaziantep, citat de CNN Turcia.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare