Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul adus în vară de la FCSB, OUT de la Rapid! Probleme mari pentru Cristiano Bergodi

Jucătorul adus în vară de la FCSB, OUT de la Rapid! Probleme mari pentru Cristiano Bergodi

Rapid

Comentarii

Iulian Cristea, adus în această vară de Rapid de la FCSB, s-a accidentat şi va rata următoarele meciuri pentru giuleşteni.

Jucătorul adus în vară de la FCSB, OUT de la Rapid! Probleme mari pentru Cristiano Bergodi

Rapidul va primi vizita celor de la Poli Iaşi, vineri, 6 octombrie, de la 21:00, însă Cristiano Bergodi are bătăi de cap în privinţa lotului. Iulian Cristea s-a accidentat la antrenamentul de luni şi nu va putea fi folosit împotriva moldovenilor, anunţă Fanatik.

Fundaşul a acuzat dureri la laba piciorului şi va fi indisponibil cel puţin două săptămâni. Astfel, este sigur că Iulian Cristea nu se va afla în lotul giuleştenilor pentru duelul cu Poli Iaşi.

Cel mai probabil, stopper-ul va reveni în luna octombrie, atunci când Rapid va avea parte de meciuri foarte dificile, atât cu UTA, în deplasare, cât şi cu Universitatea Craiova, acasă.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Iulian Cristea, potrivit Transfermarkt.com

Dan Şucu a dezvăluit de ce a plecat Adi Mutu de la Rapid: „Sigur că te deranjează o situaţie din asta, ne-a încurcat!”

Dan Şucu a vorbit despre plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid chiar înainte de startul actualului sezon.

Deşi a pregătit echipa în presezon, Adi Mutu a plecat de la Rapid chiar înainte de startul sezonului. Tehnicianul a acceptat oferta primită din Azerbaidjan, de la Neftchi Baku. Potrivit lui Dan Şucu, oferta azerilor a fost de 5-6 ori mai mare decât cea avută de Mutu de la Rapid, iar alegerea făcută de antrenor a fost una evidentă.

„Din punctul meu de vedere, e uşor să vorbeşti: ‘Mă trădează ăla’.

E uşor când tu eşti relaxat economic să spui: ‘Bă, de ce mă trădează ăla?’. El are o presiune economică destul de mare şi are o vârstă la care trebuie să performeze şi merge undeva la un salariu mai mare de cinci-şase ori. Nu mai ai ce negocia.

Poate reuşeam să negociem ceva, dar când merge undeva de cinci-şase ori mai mult, nu mai ce să negociezi. Sigur că te încurcă, sigur că te deranjează, dar probleme de genul acesta în afaceri ai zilnic. Problemele de acest gen sunt zilnice. Dacă m-ar deranja fiecare problemă de genul respectiv, unde aş ajunge?”, a declarat Dan Şucu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: iulian cristearapiddan sucucristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare