Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul australian de golf Greg Norman a fost externat. El va sta în izolare în aşteptarea rezultatului testului Covid-19

Jucătorul australian de golf Greg Norman a fost externat. El va sta în izolare în aşteptarea rezultatului testului Covid-19

Alte sporturi

Comentarii

Jucătorul australian de golf Greg Norman, în vârstă de 65 de ani dublu câştigător al British open (1986 şi 1993), spitaliat vineri cu simptome de Covid-19, a fost externat duminică şi va sta în izolare în aşteptarea rezultatului testului pentru coronavirus.

"Sunt acasă acum după ce m-am dus la urgenţă cu simptome de coronavirus. Am făcut multe teste în PGA Tour şi toate au fost negative, dar miercuri au început simptomele: febră, dureri musculare şi dureri mari de cap. Am decis să mă duc la spital în ziua de Crăciun pentru sănătatea mea şi a celor din jur. Mi s-a făcut o radiografie şi mi s-a luat sânge, iar doctorul mi-a spus că probabil sunt pozitiv.. M-au lăsat acasă, unde stau izolat în casa de oaspeţi", a scris Norman pe Instagram.

Săptămâna trecută, la Orlando, el a încheiat pe locul 9 PNC, alături de fiul său Greg Jr, testat pozitiv şi el şi soţia sa şi plasaţi în izolare.

Afla mai multe despre: greg normangolf 

viewscnt
Articole similare