Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care a avut ofertă de la Bayern, dar a ales FCSB: ”Am şanse mult mai mari aici”

Jucătorul care a avut ofertă de la Bayern, dar a ales FCSB: ”Am şanse mult mai mari aici”

Superliga

Comentarii

Ianis Stoica, mijlocaş care a debutat la FCSB când avea doar 14 ani, cu Sănătatea Cluj, spune că a avut ocazia să meargă la Bayern, dar a refuzat. Fiul lui Pompiuliu Stoica a jucat doi ani în Germania, la Freiburg.

Ianis Stoica a debutat pentru FCSB în prima parte a sezonului, în Cupa României, într-un meci cu Sănătatea Cluj. Tânărul jucător avea atunci doar 14 ani. Între timp, a împlinit 15 ani şi se pregăteşte intens pentru momentul în care va fi chemat din nou la prima echipă. Fiul lui Pompiliu Stoica spune că a avut şansa să joace pentru Bayern, dar a refuzat, deoarece consideră că la FCSB are mai multe şanse să joace:

”Am jucat un meci cu Bayern Munchen şi a urmat un interes al lor, dar atunci eram la Steaua şi am ales Steaua în loc de Bayern, deoarece ştiam că am şanse mult mai mari aici”, a declarat Ianis Stoica pentru Pro TV.

Ianis Stoica este de părere că se poate impune la FCSB peste mai puţin de doi ani: ”Într-un an şi jumătate cred că pot fi titular! Simt că pot şi nu văd de ce nu mi-aş propune asta”.

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbliga 1bayern munchen 

viewscnt
Articole similare