Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care a recunoscut în privat că a primit o ofertă de la FCSB: ”Am avut o discuţie scurtă cu el”

Jucătorul care a recunoscut în privat că a primit o ofertă de la FCSB: ”Am avut o discuţie scurtă cu el”

Superliga

Comentarii

Bogdan Mitrea spune că a avut o discuţie privată cu Branislav Ninaj, în care i-a transmis că i-ar prinde bine un transfer la FCSB. Fundaşul lui Sepsi este dorit cu insistenţă de Gigi Becali, care a oferit însă doar 200.000 de euro.

Gigi Becali construieşte lotul pentru sezonul următor şi una dintre ţinte este Branislav Ninaj, un fundaş central de 27 de ani care este sub contract cu Sepsi. Oferta făcută însă de FCSB este sub pretenţiile celor de la Sepsi.

Gigi Becali ar fi propus doar 200.000 de euro, o sumă pe care şefii lui Sepsi o consideră mult prea mică. Hotărâtoare ar putea fi poziţia jucătorului, care şi-ar dori să ajungă la un club precum FCSB. Bogdan Mitrea, fost fundaş la FCSB şi coleg cu Ninaj, spune că a purtat o discuţie cu acesta şi i-a explicat ce înseamnă FCSB.

Jucătorul care a recunoscut într-o discuţie privată că a fost ofertat de FCSB: ”Rămâne una dintre cele mai importante echipe”

În vârstă de 33 de ani, Bogdan Mitrea a jucat la FCSB din iulie 2016 - până în ianuarie 2017. Acum, este la Sepsi şi-l are coleg în defensivă pe Branislav Ninaj. Internaţionalul slovac i-a cerut sfatul după ce a primit oferta de la FCSB şi Bogdan Mitrea spune că i-a transmis că ar trebui să accepte acest transfer.

”(Despre Ninaj la FCSB, dacă a discutat cu el) Am avut o discuţie scurtă cu el şi i-am spus că FCSB este una dintre cele mai importante echipe. Chiar dacă am fost acolo şi ştiu ce se întâmplă, ştie şi el că e jucător matur, dar Steaua (n.r. FCSB) rămâne una dintre cele mai importante echipe ale României. Şi dacă alege, îi doresc multă baftă”, a declarat Bogdan Mitrea.

Leo Grozavu recunoaşte şi el că FCSB s-a interesat de Ninaj şi susţine că nu s-ar opune transferului, dacă oferta este avantajoasă pentru toată lumea:

”Există un interes. Clubul decide până la urmă, pot să mă supăr eu... important e ca, dacă pleacă cineva, să vină un înlocuitor. De niciun jucător nu pot să spun în momentul de faţă că eu îl vreau neapărat.

Dacă el are o ofertă tentantă pentru club în primul rând, care îl deţine ca şi parte contractuală, e clar că se decide la nivel de club. Eu, ca antrenor, vreau să am jucători pe care să îi pot pregăti conform cu ceea ce văd eu ca strategie, filosofie”, a spus Leo Grozavu.

În vârstă de 27 de ani, Branislav Ninaj este fundaş central şi Sepsi l-a transferat la începutul acestui an, de la Fortuna Sittard (Olanda). Este cotat la 475.000 de euro şi a mai jucat de-a lungul carierei la Slovan Bratislava, Lokeren, Osmanlispor, Zilina şi Fortuna Sittard.

Afla mai multe despre: ninaj 

viewscnt
Articole similare