Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care i-a luat minţile lui Basarab Panduru, la derby: "A făcut mare spectacol! Arată foarte bine în momentul ăsta"

Jucătorul care i-a luat minţile lui Basarab Panduru, la derby: "A făcut mare spectacol! Arată foarte bine în momentul ăsta"

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a fost impresionat de evoluţia avută de Florinel Coman în derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, scor 1-1, meci în care atacantul vicecampioanei a restabilit egalitatea.

"În primele 45 de minute mi-a plăcut Coman, a făcut mare spectacol, a marcat! În repriza a doua n-a mai făcut aceeaşi repriză bună, dar a fost periculos şi nu uitaţi că în minutul 88 el este cel care face preluarea aceea, se duce Ciobotariu, intră în el. Este un jucător aflat în mare formă, îmi place de el şi arată foarte bine în momentul ăsta", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

FCSB - Dinamo, scor 1-1, în derby-ul Ligii 1

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I. Partida a fost întreruptă zece minute în prima repriză din cauza incidentelor.

Au marcat: Coman '28 / Ciobotariu '9.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare