Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali la FCSB! ”E muncitor, luptă mult!” Cine este remarcatul patronului

Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali la FCSB! ”E muncitor, luptă mult!” Cine este remarcatul patronului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este mulţumit de un transfer pe care l-a efectuat în ultima perioadă de mercato.

Finanţatorul FCSB a fost impresionat de evoluţiile lui Andrei Dumiter, jucător pe care l-a transferat vara trecută de la Sepsi. Patronul echipei îl apreciază pentru că este muncitor şi luptă pe teren. De asemenea, el a făcut o comparaţie între Dumiter şi Keşeru, jucător care nu mai este pe placul lui Becali. 

”E muncitor, luptă mult!”

”Ăştia care apasă doar pe clapete, dacă nu 'cară puţin pianul', nu au la ce să 'cânte'. Pe când ăsta, care 'cară pianul', apasă şi el pe clape şi dă o muzică, nu extraordinară, dar apasă şi el acolo.

Dumiter e muncitor, luptă mult şi, toate meciurile în care a fost pe teren, le-am câştigat. A scos 11 metri, a scos galben, a scos eliminare, a scos mingea de afară, mai era un centimetru şi depăşea linia. El a scos-o şi a scos 11 metri. El a fost foarte rapid şi nu a ieşit mingea datorită faptului că a fost agil.

Nu sunt dezamăgit, de la Keşeru sunt dezamăgit la ce-am văzut în primele trei meciuri. Am zis că aşa ceva nu înţeleg. Jucătorul ăsta joacă la orice echipă din lume. După o lună de zile s-a schimbat, nu mai este el. Îl aştept pe Keşeru, ăla, din primele trei meciuri. N-am cum să fiu dezamăgit dacă nu s-a schimbat. Mă aştept să fie mai rapid, mai concentrat în meci.

De la Budescu vreau mai multă concentrare şi nu lejeritate. Aţi văzut că la un moment dat e la mijlocul terenului şi se uită unde să paseze, vine unul şi bagă piciorul în faţa verzei. Şi el în loc să dea în varză, dă în piciorul ăluia. Asta ce înseamnă? Lejeritate, relaxare. Nu, tată! Eşti Keseru, eşti Budescu, eşti cel mai talentat, dar nu faci nimic doar cu talentul. Budescu trebuie să conştientizeze mai mult, să nu-i fie varză furată”, a mai spus Gigi Becali, la PRO X

În acest sezon, Dumiter a jucat 10 meciuri în tricoul FCSB-ului, a marcat două goluri şi a oferit o pasă decisivă. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-dumiter 

viewscnt
Articole similare