Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care l-a impresionat pe Zidane după Real Madrid - Chelsea 1-1! "A făcut un meci mare!" Ce spune despre returul de la Londra

Jucătorul care l-a impresionat pe Zidane după Real Madrid - Chelsea 1-1! "A făcut un meci mare!" Ce spune despre returul de la Londra
Comentarii

Real Madrid si Chelsea au remizat în turul semifinalelor UEFA Champions League, scor 1-1.

Chelsea a început meciul bine şi a surprins-o pe Real Madrid după ce a deschis scorul prin Pulisic în minutul 14. Real Madrid a egalat prin Benzema cu 15 minute înainte de finalul primei reprize.

Pe o ploaie torenţială, meciul a rămas egal până la fluierul final, iar clubul din capitala Angliei pleacă cu prima şansă la calificarea în finală, datorită golului marcat în deplasare. 

La finalul partidei, Zidane l-a remarcat pe brazilianul Militao, care l-a înlocuit pe Ramos în centru defensivei. 

"Rezultatul este echitabil. Suntem mulţumiţi cu ce am făcut în acest joc. Acum aşteptăm returul, mereu am jucat bine în deplasare. În prima repriză ne-am mişcat mai slab, dar am arătat mult mai bine după pauză. 

Adevărul este că Chelsea a început în forţă, au o viteză incredibilă

Adevărul este că Chelsea a început în forţă, au o viteză incredibilă, dar cred că rezultatul este cel corect. Militao a făcut un meci mare, dar la fel şi colegii săi. Mă bucur să văd cât de puternici sunt jucătorii noştri, acum este timpul să ne odihnim", a spus Zidane, citat de Marca.

PSG şi Manchester City se vor înfrunta în cealaltă semifinală, iar meciul este transmis miercuri de la ora 22:00, în direct pe TelekomSport 1 şi pe telekomsport.ro.  

Afla mai multe despre: zidane 

viewscnt
Articole similare