Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care l-a scos din sărite pe Dusan Uhrin: ”Dacă vrei să pleci, du-te! Declaraţiile pe care le-a dat sunt în stilul jucătorilor de aici”

Jucătorul care l-a scos din sărite pe Dusan Uhrin: ”Dacă vrei să pleci, du-te! Declaraţiile pe care le-a dat sunt în stilul jucătorilor de aici”

Superliga

Comentarii

Dusan Uhrin s-a arătat foarte deranjat de afirmaţiile făcute de Laurenţiu Corbu, cel care, după ce s-a transferat de la Dinamo la Chindia, a spus că oficialii din Ştefan cel Mare ”n-au fost bărbaţi” cu el.

Nemulţumit de situaţia pe care o avea la Dinamo, Laurenţiu Corbu s-a transferat la Chindia. Însă fundaşul de 25 de ani nu s-a mulţumit să păstreze pentru el dezamăgirile pe care le-a avut la Dinamo şi a făcut câteva afirmaţii dure:

”Nu mă aşteptam să nu prind nici măcar lotul cu Voluntari. Probabil au fost alegerile lui Dusan Uhrin şi ale conducerii, dar măcar puteau fi bărbaţi, ceea ce n-au fost, şi să îmi zică înainte sau imediat după cantonament că n-au nevoie de mine. Să nu mă ţină până mă prind eu că nu mai sunt dorit şi să plec unde oi vedea cu ochii”, a spus Corbu într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Acel interviu l-a deranjat pe Dusan Uhrin, care spune că Corbu i-a mulţumit că l-a lăsat să plece. Antrenorul lui Dinamo susţine că Laurenţiu Corbu ar fi trebuit să fie sancţionat pentru aceste declaraţii:

”Toată lumea vorbeşte pe la spatele meu. Când m-am întâlnit ultima dată cu el mi-a spus ”mulţumesc frumos, domnule antrenor”. Dacă vrei să pleci, du-te. Iar declaraţiile pe care le-a dat după sunt pur şi simplul în stilul jucătorilor de aici (n.r. din România). În mod normal ar fi trebuit un paragraf în contract în care să se spună că dacă vorbeşti despre club, timp de doi ani, să suporţi penalităţi. Astea sunt regulile în Cehia. Este strict problema lui”, a declarat Dusan Uhrin.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare