Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care l-a şocat pe Andrei Vochin în victoria Craiovei cu Chindia: ”Nu vezi niciun fel de sacrificiu” | EXCLUSIV

Jucătorul care l-a şocat pe Andrei Vochin în victoria Craiovei cu Chindia: ”Nu vezi niciun fel de sacrificiu” | EXCLUSIV

Chindia Targoviste

Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit să o învingă pe Chindia Târgovişte, scor 1-0, graţie golului marcat de Andrei Ivan, după ce Nistor ratase un penalty.

Universitatea Craiova a câştigat chinuit duelul cu Chindia Târgovişte, chiar dacă a dominat autoritar partida. Oltenii au început şi au terminat în atac, dar au fost la un pas de a rata victoria. În minutul 16, formaţia din Băbnie primise o şansă imensă de a înscrie, dar Nistor şi-a bătut joc de penalty-ul obţinut de Ivan.

Până la urmă, tot nouarul Craiovei a fost omul decisiv pentru olteni, marcând unicul gol al partidei în minutul 73. La golul marcat de Ivan, Andrei Vochin a fost şocat de Tiberiu Căpuşă, apărătorul dreapta al Chindiei, fotbalist cu o selecţie la echipa naţională, care s-a apărat ruşinos în faţa atacantului Universităţii.

Jucătorul care l-a şocat pe Andrei Vochin în victoria Craiovei cu Chindia

Nu înţeleg cum să nu ai o atitudine de fundaş, când tu eşti fundaş. Doar stă acolo Căpuşă. Tu eşti fundaş în primul rând, nu vezi niciun fel de sacrificiu”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

Laurenţiu Reghecampf a vorbit şi el despre victoria echipei sale, în faţa unei echipe incredibil de încăpăţânată în apărare. După a patra victorie consecutivă în campionat, oltenii au reuşit să urce pe poziţia secundă în Liga 1, la cinci puncte de liderul CFR, dar cu un meci în plus jucat.

Afla mai multe despre: andrei vochintiberiu căpuşăuniversitatea craiovachindia târgoviştechindia craiova 

viewscnt
Articole similare