Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care l-a umilit pe Gigi Becali a revenit în centrul atenţiei. A plecat cu scandal de la FCSB, iar acum a surprins cu anunţul făcut

Jucătorul care l-a umilit pe Gigi Becali a revenit în centrul atenţiei. A plecat cu scandal de la FCSB, iar acum a surprins cu anunţul făcut

FCSB

Comentarii

FCSB a fost prima echipă din Liga I care a annţat că are cazuri de coronavirus, înainte de startul noului sezon. Astfel, meciul echipei patronate de Gigi Becali a fost mutat sâmbătă, deşi fusese programat iniţial joi.

Răzvan Udrea, Toma Niga, Alexandru Pantea şi Gabriel Simion au fost cei patru jucători testaţi pozitiv cu noul coronavirus, însă toţi ceilalţi fotbalişti de la FCSB au primit răspunsuri negative la testele efectuate, astfel că roş-albaştrii vor putea disputa meciul de astăzi cu Astra Giurgiu.

Şi un fost jucător al celor de la FCSB a fost testat pozitiv cu COVID-19. Adus în urmă cu un an, liber de contract, Lukasz Gikiewicz a intrat rapid în dizgraţia patronului Gigi Becali şi a plecat cu scandal de la echipă. Ajuns în Iordania, la Al Faisaly, atacantul polonez a anunţat pe reţelele de socializare că are coronavirus, însă este asimptomatic.

Gikiewicz a plecat cu scandal de la FCSB. Becali e bun de plată

Venit în august 2019 la FCSB, Lukasz Gikiewicz a plecat cu scandal de la echipă, apoi a ieşit câştigător din procesul pe care l-a avut cu gruparea roş-albastră. Gigi Becali va trebui să-i plătească atacantului polonez 93.500 de euro.

FIFA, prin Camera de Soluţionare de Litigiilor, a decis ca atacantul polonez, al cărui contract a fost reziliat abuziv la FCSB, să fie despăgubit cu 93.500 de euro. Doar trei meciuri a jucat Lukasz Gikiewicz la FCSB, fiind îndepărtat încet-încet de la echipă. În lunile care au urmat, polonezul nici măcar nu a mai rămas la echipă, fiind văzut în Croaţia, în vacanţă.

La începutul acestui an, Gikiewicz şi-a găsit echipă şi a semnat cu formaţia din Iordania, Al Faisaly, club pentru care a mai jucat între 2017-2018.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare