Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care nu mai suportă să stea la FCSB! Fotbalistul i-a cerut impresarului să îi caute o altă echipă

Jucătorul care nu mai suportă să stea la FCSB! Fotbalistul i-a cerut impresarului să îi caute o altă echipă

FCSB

Comentarii

FCSB mai poate pierde un jucător în această vară, după ce Dragoş Nedelcu nu ar mai vrea să continue la gruparea roş-albastră.

Nedelcu nu a fost folosit prea des în ultimul sezon. Mai mult decât atât, Gigi Becali l-a trimis în Liga 3 pentru a o împiedica pe Steaua să promoveze în Liga 2. Jucătorul care a ajuns la 23 de ani a jucat în sezonul actual doar 6 meciuri, iar situaţia în care este nu îl mulţumeşte. El mai are contract cu FCSB până în 2022 şi speră să fie lăsat la altă echipă în umătoarea perioadă de transferuri. 

În 2017, Gigi Becali îi plătea Viitorului pentru semnătura lui 2,13 milioane de euro. Accidentările l-au făcut să rateze multe meciuri, iar Toni Petrea l-a lăsat sezonul actual chiar şi în afara lotului. 

Nedelcu este dispus să facă o schimbare în cariera lui şi ar vrea să prindă un contract în afara României. El ar fi luat legătura cu Pietro Chiodi, impresarul care a perfectat mutarea la FCSB, şi i-a comunicat că ar dori să rezilieze contractul cu echipa latifundiarului din Pipera, cu un an mai devreme, potrivit Gazetei Sporturilor. 

Nedelecu vrea într-un campionat din străinătate şi ar accepta să joace chiar şi la o echipă din al doilea eşalon al fotbalului italian, acolo unde impresarul sau are mai multe legături. Nedelcu s-ar putea duela în Serie B cu Valentin Mihăilă şi Dennis Man, care au retrogradat cu Parma din Serie A. 

Pietro Chiodi ar fi început să îi caute o nouă echipă, dar nu a găsit niciun club până în acest moment care să îl dorească pe Nedelcu. 

Afla mai multe despre: dragoş nedelcu 

viewscnt
Articole similare