Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care se retrage după meciul CS Mioveni şi FCSB. VIDEO | Arbitrul a oprit jocul pentru un moment special dedicat fotbalistului

Jucătorul care se retrage după meciul CS Mioveni şi FCSB. VIDEO | Arbitrul a oprit jocul pentru un moment special dedicat fotbalistului

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul brazilian Roberto Ayza a avut parte de un moment special în timpul meciului amical dintre CS Mioveni şi FCSB.

Brazilianul, care a jucat la CS Mioveni între 2013 şi 2019, s-a retras din fotbal la finalul sezonului trecut, la vârsta de 38 de ani, dar a revenit pe teren pentru un ultim meci, joi seară, contra vicecampioanei Ligii 1.

În minutul 19, numărul purtat de Ayza la Mioveni, arbitrul a oprit jocul pentru un moment special dedicat fostului atacant. Brazilianul, care are şi cetăţenie română, a fost felicitat şi de adversari, Pintilii oferindu-i un tricou al FCSB-ului.

"Este foarte greu pentru mine că am ajuns la acest moment, dar sper că în noua mea etapă o să fie şi mai bine. Vorbeam şi cu Roman, că acolo am jucat împreună cu el. I-am zis, mai ţii minte ce momente am petrecut acolo?

De 12 ani sunt în România. Mă simt român. Aici m-am stabilit cu soţie şi cu copii şi aici voi rămâne", a declarat Roberto Ayza, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: mioveni 

viewscnt
Articole similare