Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care se simte pregătit să treacă la FCSB: ”Trebuie să se mai înţeleagă echipele. E normal ca patronul să critice, el dă banii”

Jucătorul care se simte pregătit să treacă la FCSB: ”Trebuie să se mai înţeleagă echipele. E normal ca patronul să critice, el dă banii”

Superliga

Comentarii

Iulian Cristea spune că este pregătit să facă pasul la FCSB, inclusiv pentru obişnuitele critici venite din partea patronului. Fundaşul lui Gaz Metan a semnat cu FCSB, dar va veni din vară, când devine liber de contract. Totuşi, se poartă negocieri între cele două cluburi pentru ca transferul să se facă încă de acum.

Iulian Cristea a marcat golul lui Gaz Metan în deplasarea de la FC Botoşani, scor 1-1 şi spune că vrea să-şi facă treaba cât mai bine la actuala sa echipă. În acelaşi timp, susţine că se simte pregătit să meargă la o echipă precum FCSB.

”(Când va fi în lotul FCSB) Conducerea trebuie să vă spună asta. Ei trebuie să se mai înţeleagă. Eu am rămas şi îmi fac treaba şi vreau să joc cât mai bine. Un pas înainte şi sper să merg acolo şi să am evoluţii cum am şi aici, extrem de bune, şi să-mi ajut echipa pentru îndeplinirea obiectivelor. Temere este, e o presiune în plus, dar asta te face să fii mai bun. Pe unii îi face să cadă, pe unii ăi ridică. Vom vedea atunci. De patron, normal e să te critice, el dă banii şi eu zic că ar trebui să te motiveze să joci din ce în ce mai bine. Nu mi-e teamă de concurenţă, concurenţa e benfică, vom vedea ce va fi acolo”, a declarat Iulian Cristea pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: iulian cristeagaz metanfcsb 

viewscnt
Articole similare