Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Jucătorul cheie” de care este dependentă Sepsi: ”Când lipseşte el se dă totul peste cap” | EXCLUSIV

”Jucătorul cheie” de care este dependentă Sepsi: ”Când lipseşte el se dă totul peste cap” | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi OSK a pierdut un jucător important în primele meciuri din play-off.

Sepsi, dependentă de Păun? ”Când lipseşte el se dă totul peste cap”

Mijlocaşul Nicolae Păun (25 de ani) a primit o lovitură dură în finalul meciului Rapid -Sepsi 0-1. În urma partidei Rapid – Sepsi, scor 0-1 din etapa a patra a play-off-ului din Superligă, oaspeţii au primit o veste extrem de proastă.

În minutul 83, Nicolae Păun a ajuns târziu la un duel cu Hromada şi după contact nu a mai putut continua partida. Fotbalistul de la Sepsi a avut ghinion şi a fost prins cu piciorul în pământ, încasând o lovitură dură.

Din primele informaţii oferite de Orange Sport, acesta se operează luni, la Târgu Mureş. Păun are ruptură de ligament încrucişat! Motiv pentru care Sepşi nu se va putea baza pe el o bună perioadă de timp.

Andrei Vochin, Basarab Panduru şi Silviu Tudor Samuilă au vorbit despre parcursul echipei din Sf. Gheorghe în play-off, dar şi despre importanţi lui Nicolae Păun.

Andrei Vochin: ”Locul 6 Sepşi are şi probleme de efectiv, trebuie sa ţinem cont. Jucătorii tai de bază, Păun, Matei, erau jucatori importanţi care au dispărut din echipă. La un moment dat a dispărut Niczuly. Trebuie sa ţinem cont şi de asta de ce se întâmplă la Sepsi.

Silviu Tudor Samuilă: Dar face un play-off peste aste-tari. Se strecoară în play-off, si după leagă 3 meciuri fără înfrângere. Mi se pare că de prezenta lui Păun depinde stabilitatea echipei. Şi Rodriguez, dar Păun este esenţial. Când îl scot mi se pare ca atunci se dă totul peste cap.

Basarab Panduru: Trebuie să îşi găsească om dacă accidentarea e chiar aşa gravă cum se zice! Cred că e bun Albu pentru ei”.

  • Cotat la 1,2 milioane de euro de site-urile de specialitate, Păun a jucat 33 de meciuri în tricoul lui Sepsi în acest sezon, reuşind să marcheze patru goluri şi să ofere o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: sepsipăunplay-off 

viewscnt
Articole similare