Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul Chindiei, declaraţii acide după eşecul în faţa FCSB-ului! ”E tragi-comic! Ne-a tăiat arbitrul aripile, la final ni le-a şi frânt!”

Jucătorul Chindiei, declaraţii acide după eşecul în faţa FCSB-ului! ”E tragi-comic! Ne-a tăiat arbitrul aripile, la final ni le-a şi frânt!”
Comentarii

Formaţia FCSB a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1, în care a marcat din penalty la ultima fază a jocului.

În minutul 8, de la Chindia a fost eliminat Kocic. FCSB a marcat prin Budescu, în minutul 90+7, dintr-un penalty acordat pentru un henţ în careu. Daniel Florea, atacantul celor de la Chindia Târgovişte, s-a enervat după ce a pierdut pe final în faţa celor de la FCSB. Jucătorul lui Emil Săndoi susţine că arbitrul a rupt echilibrul după eliminarea din minutul 8. 

 ”E tragi-comic! Ne-a tăiat arbitrul aripile, la final ni le-a şi frânt!”

”E tragi-comic. Premergător fazei eliminării, Cornel Dinu iese accidentat după un fault clar al lui Creţu. Intrarea lui Kocic nu are intensitate. Ridică talpa, dar eu eram la 2 metri de fază, talpa trece printre picioarele adversarului. Creţu a recunoscut că nu a fost atins. Când m-am uitat la Rusandu, cred că nu mai ştia câte buzunare are. La un moment dat căuta şi pe la spate, şi în faţă. 

I-am zis «ce cauţi acolo? Nu-ţi bate joc de noi, nu rupe echilibrul acestui joc». Ne-a tăiat aripile, la final ni le-a şi frânt. Până în minutul 30 nu ştiu dacă am avut vreun fault, vreun aut. Maniera de arbitraj au văzut-o şi cei din tribună, şi lumea de acasă. Putem noi să judecăm arbitrii? Noi am ieşit victorioşi de pe teren, ca şi cum am făcut tot ce ţinea de noi”, a spus Daniel Florea, la finalul meciului. 

Fundaşul Paul Iacob susţine şi el că nu a fost fault la Creţu. 

”Ne-am apărat eroic. Şi FCSB a avut ocazii foarte mari, putea înscrie. Pe final a fost şutul lui Olaru. Se vede pe reluări cum mă loveşte mingea prima dată în piept, apoi sare în mână. Nu contest că m-a lovit mingea în mână, dar în prima fază m-a lovit în piept. 

Am văzut şi eliminarea. A fost un atac dur, s-a dus cu piciorul sus, dar nu l-a atins. Când primeşti un cartonaş nemeritat, cu siguranţă că te irită foarte tare. Pe parcursul jocului au fost faulturi peste faulturi. FCSB e o echipă cu multă calitate, ne-a pus foarte mari probleme. Era normal, ne apăram cu un om în minus. Am încercat pe contraatac, ne-a ieşit până la ultima fază. Spiritele s-au încins pe nişte decizii ciudate”, a spus jucătorul Chindiei. 

Afla mai multe despre: chindia-fcsb-florea 

viewscnt
Articole similare