Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul convocat de Contra despre care Panduru crede că nu merita să fie la naţională: ”Corect ar fi fost să nu-l ia”

Jucătorul convocat de Contra despre care Panduru crede că nu merita să fie la naţională: ”Corect ar fi fost să nu-l ia”
Comentarii

Basarab Panduru este de părere că Denis Alibec nu merita să fie convocat la naţională, din cauza formei slabe prin care trece. Atacantul FCSB-ului a fost selecţionat pentru amicalele cu Turcia (9 noiembrie) şi cu Olanda (14 noiembrie).

Cosmin Contra încearcă să-l ajute pe Denis Alibec să treacă peste perioada slabă şi a încercat să-l încurajeze cu o selecţie la naţională. Atacantul FCSB-ului face parte din lotul pentru amicalele cu Turcia şi Olanda, deşi n-a marcat nici măcar un gol în actualul sezon al Ligii 1. Aflat în platoul Telekom Sport, Basarab Panduru este unul dintre cei care consideră că Alibec n-ar fi trebuit convocat

”Mie nu mi se pare (n.r. că merita). Nu ai cum să iei un jucător care nu face nimic în campionat, nu dă niciun gol. Ce mesaj să primească jucătorii care sunt în formă? Acum, în acest moment, nu merită. Acum, dacă vor să-l ajute, este problema lor. Dar corect ar fi fost să nu-l ia”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Panduru a fost completat de Mihaiţă Pleşan, care şi el este de părere că Alibec n-ar fi trebuit să primească telegramă de convocare: ”Ce mesaj transmiţi? Este vorba despre echipa naţională, nu este echipa de club. Este un jucător care nu este în formă... Ce mesaj vor primi cei care sunt în formă? La naţională ar trebui convocaţi cei mai în formă jucători”.


 

Afla mai multe despre: basarab pandururomaniamihaita plesan 

viewscnt
Articole similare