Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul dat afară de Gigi Becali pentru că ”nu prea are păr”: ”Patronul FCSB este nebun”. Prin ce coşmar a trecut

Jucătorul dat afară de Gigi Becali pentru că ”nu prea are păr”: ”Patronul FCSB este nebun”. Prin ce coşmar a trecutgalerie foto

FCSB

Comentarii

Rafal Grzelak, jucătorul dat afară de Gigi Becali pentru că ”nu prea are păr”, spune că patronul FCSB i-a lăsat impresia că ”este nebun”.

Rafal Grzelak a fost transferat de FCSB în vara anului 2009 şi, în stilul caracteristi, a început rapid să-l critice.

Gigi Becali a cerut atunci să fie dat afară din echipă şi să i se ia numărul 10, deoarece ”nu prea are păr”. La aproximativ 12 ani distanţă, Rafal Grzelak a comentat aventura pe care avut-o la FCSB.

Jucătorul dat afară de Gigi Becali pentru că ”nu prea are păr”: ”Am vrut să plec mai devreme”

Rafal Grzelak a ajuns la FCSB în vara lui 2009, dar n-a fost un transfer de succes pentru el. A plecat după numai un an, timp în care a avut doar 13 apariţii, un gol şi 3 assist-uri.

Mijlocaşul stânga impresiona mai ales prin tehnică, însă n-a avut parte de prea multă răbdare din partea lui Gigi Becali.

Patronul FCSB a început să-l critice tot mai des şi Grzelak a prins tot mai rar echipa.

La aproximativ 12 distanţă, jucătorul polonez a oferit un interviu în ţara sa în care vorbeşte despre aventura pe care a avut-o la FCSB.

Grzelak susţine că n-a fost plătit timp de 10 luni şi a fost nevoie să aştepte un an pentru a-şi recupera restanţele. Cât despre Gigi Becali, polonezul spune că acestea ”este nebun”:

”M-au plătit după un an de aşteptare. Nu m-au plătit timp de 10 luni şi eu am petrecut un an acolo. L-am întâlnit pe patronul nebun al clubului, Gigi Becali, când am semnat contractul cu Steaua (n.r. FCSB).

Noi îl aveam pe grecul Kapetanos, care a înscris o mulţime de goluri şi au apărut oferte interesante. Becali nu a vrut să audă de plecarea lui, a cerut o groază de bani. Kapetanos a încetat să mai înscrie şi preşedintele a spus apoi că oferă 100.000 de euro cui vrea să-l transfere.

Ezitarea lui Becali a fost normală, pentru că nimeni nu-l poate influenţa. L-am făcut fericit o dată, când am scris un gol în preliminariile Europa League, cu Ujpest, la Budapesta.

Mi-a plăcut în Bucureşti, desigur că cifrele mele puteau fi mai bune, dar m-au enervat. Am vrut să plec mai devreme, în decembrie, dar până la urmă am stat până la finalul contractului”, a declarat Grzelak într-un interviu pentru sportowefakty.wp.pl.

Gigi Becali l-a dat afară pe Rafal Grzelak pentru că... ”nu prea are păr”

În sezonul 2009-2010, Rafal Grzelak a devenit ţinta favorită a lui Gigi Becali. Patornul FCSB l-a criticat aproape după fiecare meci, deşi polonezul a avut momente de sclipire.

Până la urmă, FCSB s-a despărţit de Rafal Grzelak după numai un sezon şi după o declaraţie a lui Gigi Becali care a rămas în istorie.

”Îi luăm numărul 10 lui Grzelak! Ăla merită numărul 10? Nu mai transfer în viaţa mea jucători cu chelie. Ca să fii numărul 10 la Steaua (n.r FCSB), trebuie să mai ai şi păr! Polonezul nu prea are", a spus atunci Gigi Becali.

Rafal Grzelak a ajuns la 39 de ani, dar încă nu s-a lăsat de fotbal. Mijlocaşul polonez joacă pentru BW Ramsloh, în liga a 7-a din Germania, dar spune că ”este mai mult un hobby”.

Afla mai multe despre: grzelak 

viewscnt
Articole similare