Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de 30 de milioane de euro se transferă de la FCSB: ”Nu se mai mizează pe el”. Gigi Becali a dat ordin să fie scos din echipă

Jucătorul de 30 de milioane de euro se transferă de la FCSB: ”Nu se mai mizează pe el”. Gigi Becali a dat ordin să fie scos din echipă

Superliga

Comentarii

Jucătorul pe care Gigi Becali spera să-l transfere cu 30 de milioane de euro nu mai are viitor la FCSB, este de părere Helmuth Duckadam. Adrian Petre nu mai este dorit de Gigi Becali şi în acest sezon n-a jucat deloc.

Transferat cu mare fast de Gigi Becali la FCSB, la începutul anului, Adrian Petre a ajuns rezerva rezervelor. Atacantul în vârstă de 22 de ani n-a fost folosit deloc în acest sezon şi are în total doar 12 apariţii pentru FCSB. Aceasta deşi Gigi Becali i-a pus o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro şi spera să-l transfere pe bani mulţi. 

Becali spera să-l transfere cu 30 de milioane de euro, dar va trebui să-şi caute echipă. Duckadam: ”Nu se mai mizează pe el”

Adrian Petre a fost considerat o mare speranţă a generaţiei sale. A avut meciuri bune la naţionala de tineret şi a impresionat în Danemarca, la Esbjerg fB. Drept urmare, Gigi Becali a tot insistat să-l transfere la FCSB şi în luna februarie a acestui an chiar a reuşit. 
Gigi Becali a fost de acord să plătească 800.000 de euro pentru transferul lui Adrian Petre şi i-a oferit jucătorului un salariu lunar de 15.000 de euro. În plus, spera să-l transfere pe mulţi bani şi i-a pus o clauză de rezilere de 30 de milioane de euro. Însă atacantul de 22 de ani a intrat între timp pe lista neagră a patronului FCSB. 
Helmuth Duckadam, fost preşedinte de imagine al FCSB-ului, este de părere că între cele două părţi nu mai poate exista o colaborare şi Adrian Petre ar trebui să-şi caute o altă echipă: ”Pe Petre nu se mai mizează, asta e foarte clar, trebuie să îşi caute echipă sau să stea pe banii pe care îi ia, care nu sunt puţini”, a declarat Duckadam.

Becali voia să-l transfere cu 30 de milioane de euro. Acum, pleacă pe uşa din dos

Transferul la FCSB n-a fost cea mai inspirată decizie pentru Adrian Petre. Lucrurile n-au mers aşa cum şi-a dorit şi atacantul de 22 de ani a pierdut şi contractul cu naţionala de tineret. Adrian Petre i-a transmis deja impresarului său că trebuie să-i caute o altă echipă, dar situaţia lui este destul de complicată, deoarece a jucat foarte rar în ultima jumătate de an. În plus, Gigi Becali ar putea avea ceva pretenţii financiare, mai ales că a plătit 800.000 de euro pentru transferul său la FCSB. 

 

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare