Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Chindia, discurs manifest după partida cu Sepsi! ”Am fost făcut knockout! Trebuia să am sânge pe faţă?”

Jucătorul de la Chindia, discurs manifest după partida cu Sepsi! ”Am fost făcut knockout! Trebuia să am sânge pe faţă?”

Cupa României

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, marţi, în deplasare, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Chindia Târgovişte şi s-a calificat în semifinalele Cupei României, iar partida a avut parte de o fază controversată de arbitraj.

În minutul 59 al meciului, Paul Iacob a fost lovit cu cotul în faţă de către Branislav Ninaj, dar centralul Sebastian Colţescu, care a avut vizbilitate asupra fazei, a lăsat jocul liber. 

După meci, Paul Iacob s-a enervat la interviu şi a declarat că i s-a umflat ochiul după lovitură. El a declarat că nu înţelege cum Sebastin Colţescu nu a văzut faza. De asemenea, fostbalistul lui Emil Săndoi a cerut să fie făcut un clasament al punctelor pierdute din cauza erorilor de arbitraj. El susţine că echipa Chindia Târgovişte este printe cele mai dezvantajate din Liga 1. 

”Am fost făcut knockout! Trebuia să am sânge pe faţă?”

”S-a văzut pe reluări foarte bine, am fost făcut knockout. S-a văzut clar, am ieşit cu ochiul umflat. Se schimbă arbitrii, dar cine vine, nu ne acordă nimic. Trebuia să am sânge pe faţă? Mi s-a umflat imediat ochiul! Doar nu m-am lovit singur.

Dacă se poate, cei din studio sau presa, să facă, vă rog, un clasament al greşelilor de arbitri. Nu se poate la fiecare meci! Ok, e în Cupă, dar poate că am fi egalat dacă am fi primit acel penalty”, a spus Paul Iacob, la finalul meciului. 

În sferturi mai au loc meciurile FC Buzău - FC Voluntari (miercuri, ora 15.30), Poli Timişoara - FC Argeş (miercuri, ora 18.30) şi AC Filiaşi - Universitatea Craiova (joi, ora 20.30).

Afla mai multe despre: cupa româniei- paul iacob-academica clinceni 

viewscnt
Articole similare