Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Dinamo care a rupt tăcerea despre problemele de la echipă: "Au devenit caracteristici pentru acest club"

Jucătorul de la Dinamo care a rupt tăcerea despre problemele de la echipă: "Au devenit caracteristici pentru acest club"
Comentarii

Atacantul de bandă al lui Dinamo, Andreas Mihaiu (22 de ani), a fost trimis la echipa a doua de Cosmin Contra şi a recunoscut restanţele salariale

Pablo Cortacero a promis că în săptămâna următoare va fi rezolvata şi problema restanţelor financiare, dar dinamoviştii s-au săturat de promisiuni. Pe listă s-a înscris şi Andreas Mihaiu,:

"Nu aş vrea să comentez prea mult. Ne-am obişnuit cu situaţia asta. Neplata, întârzierile şi aşteptarea au devenit caracteristici pentru acest club. Dar noi suntem profesionişti, ne antrenăm şi ne pregătim cât putem de bine indiferent de situaţie şi în meci încercăm să scoatem maxim şi să dăm 100%.

Părerea mea e că se vor găsi mereu rezolvări la probleme şi nu se va ajunge la un scenariu negru", a declarat Mihaiu pentru Doardinamo.ro.

Deşi a făcut parte din lotul primei echipe în sezonul trecut, Mihaiu a fost trimis la echipa secundă, după transferurile în masă a străinilor:

"Nu ştiu dacă voi reintra în lot. A fost decizia să fiu trimis la echipa a doua, o respect, sunt profesionist şi mă pregătesc cât pot de bine. Au venit jucători foarte buni, cu valoare şi cu personalitate. Trebuie răbdare şi încredere că rezultatele vor apărea", a mai spus Mihaiu pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamosalarii 

viewscnt
Articole similare